Δραματικές εικόνες | Εκκενώνεται το σπίτι του GNTM (Vid)

Δραματικές εικόνες | Εκκενώνεται το σπίτι του GNTM (Vid)

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση παίκτες και παραγωγή.

Ένας πανικός θα επικρατήσει στο αποψινό επεισόδιο του GNTM.

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό από τον περασμένο Αύγουστο, παίκτες και παραγωγή του νέου κύκλου του GNTM αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν άρον άρον τη βίλα που στεγάζει τους διαγωνιζόμενους στην Ιπποκράτειο Πολιτεία λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που καταέκαψαν τη χώρα το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως είχαμε μάθει τότε, δόθηκε εντολή εκκένωσης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία όπου βρίσκεται η βίλα που φιλοξενεί τους πάικτες στις τελευταίες σεζόν του παιχνιδιού. Όπως ήταν λογικό, τα γυρίσματα διακόπηκαν και οι παίκτες αρχικά μεταφέρθηκαν στα Studios Karamanos και αργότερα σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Δραματικές εικόνες | Εκκενώνεται το σπίτι του GNTM (Vid)

«Όμως ένα όνειρο μπορεί εύκολα να γίνει εφιάλτης. Μια δυσάρεστη εξέλιξη επιβάλλει την άμεση εκκένωση του σπιτιού του GNTM 4 και τη μεταφορά των παιδιών, για ένα διάστημα, σε νέα ασφαλή τοποθεσία.Η επιστροφή στο σπίτι του GNTM 4 αποκαλύπτει δραματικές αλλαγές τόσο στο περιβάλλον, όσο και στο κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στα μοντέλα. Μακριά από τη βάση τους, κάποιοι επαναξιολόγησαν την πορεία στο διαγωνισμό και πήραν δραστικές αποφάσεις, που μόνο ο χρόνος θα δείξει αν είναι για καλό», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Star για το αποψινό επεισόδιο.

Tα γυρίσματα βρίσκονταν τότε σε πολύ προχωρημένο στάδιο, με τις εικόνες θλίψης του καλοκαιριού να φτάνουν το βράδυ της Τρίτης, 2,5 μήνες μετά, στο τηλεοπτικό κοινό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.