Πώς ο Λιάγκας «γονάτισε» τον ΣΚΑΪ - Ο άγνωστος όρος του συμβολαίου του

Πώς ο Λιάγκας «γονάτισε» τον ΣΚΑΪ – Ο άγνωστος όρος του συμβολαίου του

Είχε προνοήσει μετά την «ήττα» στον ΑΝΤ1.

Παρελθόν θα αποτελέσει τη νέα σεζόν η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», καθώς ο ΣΚΑΪ δεν συμφώνησε να δώσει το «πράσινο φως» μετά τα όσα δυσάρεστα συνέβησαν φέτος στον τηλεοπτικό αέρα.

Ο Λιάγκας, ωστόσο, παραμένει στο κανάλι και αναμένει να αξιοποιηθεί σε κάποιο project, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να μένει εκτός μετά τη φετινή του πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Τα πράγματα, όμως, είναι πολύ συγκεκριμένα στην περίπτωσή του κι αυτό διότι ο ίδιος είχε προνοήσει να «δέσει» το κανάλι με έναν πολύ συγκεκριμένο όρο στο συμβόλαιό του. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του gossip-tv, ο παρουσιαστής έβαλε όρο στο συμβόλαιό του -το οποίο έχει ισχύ 2 + 1 έτη- να παραμείνει ενεργός στο τηλεοιπτικό πρόγραμμα και να μην αναγκαστεί να κάνει παύση για περισσότερους από τρεις μήνες. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το κανάλι δεν μπορεί να τον αφήσει «στον πάγκο» όπως έκανε επί μήνες ολόκληρους ο ΑΝΤ1.

Στην περίπτωση που το χρονικό διάστημα που το κανάλι επιτρέπεται να τον αφήσει χωρίς εκπομπή παρέλθει, ο Λιάγκας είναι ελεύθερος να αποχωρήσει και να πάει σε άλλο κανάλι χωρίς κυρώσεις, με τον ΣΚΑΪ να υποχρεούται να του καταβάλλει το σύνολο των χρημάτων που θα κέρδιζε μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του.

Δεν τα κατάφερε και άσχημα ο Γιώργος…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.