The Voice | Ανατροπή με την αντικαταστάτρια της Λάουρα Νάργες - Αυτή ξεκίνησε γυρίσματα (Vid)

The Voice | Ανατροπή με την αντικαταστάτρια της Λάουρα Νάργες – Αυτή ξεκίνησε γυρίσματα (Vid)

Καμία Βίκυ Κάβουρα...

Την έκπληξη έκανε η παραγωγή του «The Voice», η οποία παρά τις φήμες που ήθελαν την Βίκυ Κάβουρα να παίρνει -κυριολεκτικά- την τελευταία στιγμή τη θέση της Λάουρα Νάργες στα παρασκήνια, εντέλει τα γυρίσματα ξεκίνησαν με άλλη ξανθιά παρουσία.

Υπενθυμίζουμε πως η παραγωγή του μουσικού σόου είχε κάτι λιγότερο από 1,5 ημέρα να βρει αντικαταστάτρια μετά την ηχηρή αποχώρηση της Λάουρα -η οποία αρνήθηκε να συμμετάσχει στον νέο κύκλο ούσα δυσαρεστημένη με τον ΣΚΑΪ λόγω του ότι τόσο καιρό δεν την αξιοποίησε σε κάποιο άλλο project-, αλλά παρόλα αυτά δεν στράφηκε στη δοκιμασμένη συνταγή της Κάβουρα.

Η ίδια, βλέπετε, είχε βρεθεί και στο παρελθόν στα παρασκήνια εκπομπής, συγκεκριμένα σε αυτά του «Just the 2 of Us» στο OPEN.

Ποια επέλεξε τελικά ο ΣΚΑΪ;

Τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, το πρώην κορίτσι του Πέτρου Πολυχρονίδη στον «Τροχό της Τύχης», το οποίο αντικαταστάθηκε φέτος χωρίς καν να έχει ενημερωθεί για τον λόγο. Η ίδια, μάλιστα, είχε απογοητευτεί πολύ στο φινάλε της περσινής σεζόν, όταν και ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει το τηλεπαιχνίδι του Star.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βαγγέλη Περρή για το «Πρωινό», η Βάλια έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για το «The Voice» και αναμένεται σύντομα να τη δούμε στις οθόνες μας από το νέο της τηλεοπτικό πόστο…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.