Γυναίκα - έκπληξη στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Ελλάδα έχεις Ταλέντο | H αλήθεια για τα προβλήματα και την ημερομηνία της πρεμιέρας

Τι θα γίνει με την πρεμιέρα του show.

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ήταν από τα προγράμματα που επρόκειτο να βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 μέσα στις προσεχείς εβδομάδες. Τα γυρίσματα του show ταλέντων έχουν ξεκινήσει ωστόσο στο κανάλι του Αμαρουσίου επικρατεί προβληματισμός.

Ο λόγος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είναι η έλλειψη ταλέντων. Παρόμοιο πρόβλημα υπήρχε και όταν η εκπομπή ήταν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ πριν από τρία περίπου χρόνια.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι θα μικρύνουν το κάθε επεισόδιο ή ακόμη και να αντληθούν ταλέντα από το εξωτερικό.

Η πρεμιέρα αναμένεται στα μέσα Νοεμβρίου. Θυμίζουμε ότι ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος θα είναι στην παρουσίαση του show. Στην κριτική επιτροπή θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος, Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία.

Η τραγουδίστρια μάλιστα μίλησε στην εκπομπή του ALPHA όπου σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί. «Έχει ταλέντα αλλά όχι πάρα πολλά. Τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά» σημείωσε σχετικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.