Τέλος από το «The Voice» | Αποχώρηση - βόμβα στα μισά του παιχνιδιού

Παίζει χωρίς αντίπαλο: Η εντυπωσιακή παίκτρια που τρέλανε τους κριτές είναι το μεγάλο φαβορί του φετινού «The Voice» (Vid)

Θα καταφέρει να κερδίσει το talent show με τη συνολική της παρουσία;

Το φετιν   The Voice, όπως και αρκετά προηγούμενα, εκτός από εξαιρετικά ταλέντα και υπέροχες φωνές, έχει αναδείξει και πολύ εντυπωσιακές παρουσίες, τις οποίες φυσικά οι coaches έχουν την ευκαιρία να δουν μόνο αν πειστούν από τις δυνατότητες της φωνής των συμμετεχόντων και γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Μία τέτοια περίπτωση τραγουδίστριας που έχει όλο το «πακέτο» για να φτάσει πολύ μακριά, ακόμα και να κερδίσει τη φετινή σεζόν του talent show, είδαν στο επεισόδιο του Σαββάτου οι τηλεθεατές του The Voice, στο πρόσωπο της Νάγιας Καψάλη.

Η νεαρή εντυπωσιακή τραγουδίστρια ανέβηκε στην πίστα του talent show και ερμήνευσε μοναδικά το τραγούδι «Μαζί σου» του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενός εκ των φετινών coaches του The Voice.

Η Νάγια κατάφερε να κάνει και τους 4 κριτές να γυρίσουν εντυπωσιασμένοι τις καρέκλες τους, με την Έλενα Παπαρίζου να τραγουδάει μάλιστα τους τελευταίους στίχους του τραγουδιού μαζί με τη Νάγια, δείχνοντας ότι έχουμε ήδη ένα από τα μεγάλα φαβορί για να προχωρήσει πολύ στον φετινό διαγωνισμό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.