Πολύ άσχημη κίνηση από τη Μαρία Μπακοδήμου…

Πολύ άσχημη κίνηση από τη Μαρία Μπακοδήμου…

Πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοια αντίδραση τη φετινή σεζόν.

Το πρώτο μηδενικό που δίνεται φέτος σε ζευγάρι υποψηφίων του J2US έδωσε η κριτής Μαρία Μπακοδήμου στη Μάρα Μεϊμαρίδη και τον Σταν για την παρουσία τους στη σκηνή του show, όταν ερμήνευσαν το «Να τη χαίρεσαι» της Δέσποινας Βανδή, μίας εκ των κριτών του talent show.

Η αρνητική έκπληξη όμως ΄για το ζευγάρι, δεν ήρθε από τη Δέσποινα Βανδή αλλά από τη Μαρία Μπακοδήμου, όταν έφτασε η σειρά της να σχολιάσει την εμφάνιση. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αρχικά τοποθετήθηκε χρησιμοποιώντας κάποια πράγματα που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα.

«Θα κάνω κάτι παράδοξο και δεν θα σχολιάσω το σημερινό σας act. Συγνώμη Σταν μου, πραγματικά δεν σου αξίζει. Επειδή στο προηγούμενο act βαθμολόγησα πριν υπάρξει εξέλιξη με τα δώρα που μας έφερε η κυρία Μεϊμαρίδη, θέλω να πω ότι όλη αυτή η κουλτούρα του μαντζουνιού που έδωσες στη Βίκυ, κάτι ερωτικά φίλτρα, κάτι κόκαλα από πουλερικά, κάτι ακέφαλα κουκλάκια με πάει πολύ πίσω. Όλη αυτή η κουλτούρα με τα μαγιολίκια. Δεν μου αρέσει, είναι κάτι που το βρίσκω πολύ παρακμιακό. Όπως και σήμερα υπήρξε ένας μισογυνισμός ανάμεσα στη γυναίκα με τα μπικουτί και σε μια άλλη που ήταν πολύ… Λογικό, και ‘γω αν ήμουν ο Σταν με την άλλη θα πήγαινα».

Μετά τη βαθμολόγηση με μηδέν στον Σταν και την Μάρα Μεϊμαρίδη το Twitter πήρε «φωτιά» σχολιάζοντας αρνητικά αυτή τη βαθμολογία. Πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι είναι προσβλητικό να μπαίνει μία τέτοια βαθμολογία για έναν επαγγελματία τραγουδιστή, όπως είναι ο Σταν, παρότι αυτή δεν αφορούσε την ερμηνεία του.

Άλλοι χρήστες σχολίασαν το παρελθόν της Μαρίας Μπακοδήμου στην παρουσίαση trash ερωτικών ριάλιτι, όπως το Power of Love, το οποίο έδειχνε αντίστοιχα χαμηλού επιπέδου θεάματα με αυτά που κατηγόρησε η παρουσιάστρια την συγγραφέα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.