Εμπλοκή Ελεονώρας Μελέτη στην απόπειρα αυτοκτονίας Τάσου Ξιαρχό - Οι πρώτες δηλώσεις (Vid)

Εμπλοκή Ελεονώρας Μελέτη στην απόπειρα αυτοκτονίας Τάσου Ξιαρχό – Οι πρώτες δηλώσεις (Vid)

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Ένα μικρό θρίλερ εξελίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με τον Τάσο Ξιαρχό.

Ο γνωστός χορογράφος απειλούσε να αυτοκτονήσει μετά το σάλο που ξέσπασε από το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και χλεύασε μία κοπέλα για τα κιλά της.

Η κατακραυγή κατά του Τάσο Ξιαρχό ήταν μεγάλη όπως και το κύμα συμπαράστασης προς τη νεαρή κοπέλα. Το μεσημέρι της Δευτέρας ο χορογράφος έστειλε μηνύματα σε φιλικά του πρόσωπα αναφέροντας ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας έχοντας καταναλώσει χάπια.

Τελικά μετά από ώρες βρέθηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Στο μήνυμα που δημοσίευσε στο tik tok αναφέρθηκε σε δημοσιογράφο – παρουσιάστρια της τηλεόρασης που τον βοήθησε. Ευχαρίστησε μάλιστα την «Ε…» χωρίς να αποκαλύψει το όνομά της.

Όπως αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης, η Ελεονώρα Μελέτη ήταν εκείνη που αντάλλαζε μηνύματα με τον Τάσο Ξιαρχό τις ώρες που ο χορογράφος φέρεται να είχε καταναλώσει χάπια. Το αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της, «Mega καλημέρα».

«Θέλω να σας πω ότι δεν ξέρω πώς, αλλά βρέθηκα να επικοινωνώ χθες με τον Τάσο, κατά τη διάρκεια όλης αυτής της αναζήτησης που γινόταν και από τις αστυνομικές αρχές. Η αλήθεια είναι πως αν υπήρξε μια αναστάτωση και στις αρχές και στο ΕΚΑΒ μετά από κάποια μηνύματα που είχε στείλει σε φιλικό του περιβάλλον…» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Εμείς εδώ στο Mega το βιώσαμε πιο έντονα αυτό. Διότι και στο κινητό μου λάμβανα συνεχώς μηνύματα από τον Τάσο, στο πλαίσιο μιας επικοινωνίας που είχαμε ξεκινήσει μετά το περιστατικό σε περίπτωση που ήθελε να βγει και να τοποθετηθεί. Ανησυχητικά μηνύματα έφταναν στο κινητό μου με αποτέλεσμα να επικοινωνήσω με το κανάλι και το κανάλι να με συμβουλέψει να επικοινωνήσω με τις αρχές» κατέληξε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.