Αγγελική Ηλιάδη | Σε αυτό το ριάλιτι θα τη δούμε στο β' μισό της σεζόν

«Η Φάρμα 2» | Θρίλερ με τη συμμετοχή της Αγγελικής Ηλιάδη (Vid)

Ποιο ζητημα έχει προκύψει σχετικά με τη συμμετοχή της.

Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν ένα από τα πρόσωπα που σχεδόν είχαν κλείσει για να βρίσκονται στον δεύτερο κύκλο της «Φάρμας». Πριν λίγες ημέρες είχε προκύψει έντονη φημολογία ότι οι δύο πλευρές δεν είχαν συμφωνήσει ακόμη στο οικονομικό κομμάτι, που είναι και το πιο σημαντικό.

Ωστόσο όπως φαίνεται το ζήτημα σχετικά με τη συμμετοχή της είναι άλλου είδους. Τα γυρίσματα της «Φάρμας» είναι συγκεντρωτικά, που σημαίνει ότι είναι αρκετές εβδομάδες μπροστά σε σχέση με αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση.

Αυτό είναι και το πρόβλημα που έχει προκύψει σχετικά με τη συμμετοχή της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Mega καλημέρα», η τραγουδίστρια είχε κανονίσει τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο, που θα ξεκινούσαν μετά το τέλος των γυρισμάτων. Ωστόσο το γεγονός ότι τα επεισόδια είναι αρκετές εβδομάδες πίσω, δεν της επιτρέπει δημόσιες εμφανίσεις προτού παιχθεί η αποχώρησή της στην τηλεόραση.

Κάτι τέτοιο όμως θα μπορούσε να πάει πίσω τις εμφανίσεις της για αρκετές εβδομάδες. Έτσι, η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να κάνει πίσω τελευταία στιγμή, γιατί δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, καθώς είχε συμφωνήσει ήδη με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου.

Ο ΑΝΤ1, ωστόσο, επιθυμεί διακαώς την τραγουδίστρια μέσα στο παιχνίδι. Γι’ αυτό και οι υπεύθυνοι προσπαθούν να βρουν λύση στο ζήτημα που έχει προκύψει. Οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται σύντομα αφού οι παίκτες την Πέμπτη θα πρέπει να μπουν σε προληπτική καραντίνα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.