Δραματικές εικόνες | Εκκενώνεται το σπίτι του GNTM (Vid)

GNTM | Πότε θα δούμε τον μεγάλο τελικό

Πότε ολοκληρώνεται το ριάλιτι μοντέλων.

Στην τελική ευθεία οδεύει το «GNTM» στην τηλεόραση του Star. Οι εξελίξεις στα επεισόδια που βλέπουμε μπορεί να είναι αρκετά πίσω χρονικά αλλά το ριάλιτι μοντέλων πάει προς το φινάλε του.

Ο τέταρτος κύκλος, που ήταν και πάλι με αγόρια και κορίτσια, είχε αρκετές ανατροπές. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα youfly.com έχει γίνει γνωστή η τελική πεντάδα, ακόμη και τετράδα και τα μοντέλα θα κάνουν ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει μόνο μία γυναίκα μπαίνει «σφήνα» στα αγορία που και φέτος έδειξαν πολύ υψηλά στάνταρντς στον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα τα τελικά γυρίσματα θα γίνουν μέσα στον Νοέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι αρχές Δεκεμβρίου είναι το πιο πιθανό σενάριο για τη μετάδοση του μεγάλου τελικού όπου και θα μάθουμε τον νικητή ή την νικήτρια.

Μένει να δούμε αν το Star θα ανάψει το πράσινο και για πέμπτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων. Το «GNTM» κράτησε μεν υψηλά ποσοστά στο δυναμικό κοινό ωστόσο στο γενικό σύνολο δεν κατάφερε να μείνει κοντά στον ανταγωνισμό που ήταν αρκετά υψηλός φέτος.

Η μυθοπλασία σαρώνει, την στιγμή που τα ριάλιτι δεν έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν. Σημειώνεται ότι μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται και η πρεμιέρα του έκτου κύκλου του «MasterChef» που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού οι δύο μαγειρικοί διαγωνισμοί που μεταδόθηκαν στο πρώτο μισό της σεζόν δεν κατάφεραν να κερδίσουν το κοινό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.