Στην αρένα του ανταγωνισμού η ΕΡΤ2 | Αυτό είναι το ανανεωμένο, πλούσιο πρόγραμμά της

Στην αρένα του ανταγωνισμού η ΕΡΤ2 | Αυτό είναι το ανανεωμένο, πλούσιο πρόγραμμά της

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ2 για την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022 παρουσίασε η ΕΡΤ την Τρίτη 2 Νοεμβρίου σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, στην οποία μίλησαν για τους σχεδιασμούς της Εταιρείας οι Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου, γενικός διευθυντής Προγράμματος, Κωνσταντίνα Κουτρούλη, γενική διευθύντρια Marketing, Κωνσταντίνος Μπουρούνης, αναπληρωτής γενικός διευθυντής Προγράμματος και Τζένη Βαφάκου, διευθύντρια Προγράμματος.

Το κανάλι της ΕΡΤ έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με πολλές νέες εκπομπές και με πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα, που έχει σκοπό να παρουσιάσει μια πολύ σύγχρονη και εξωστρεφή εικόνα. Νέα εικόνα για την ΕΡΤ2 σημαίνει 10 νέες εκπομπές και 15 νέα πρόσωπα, καθημερινό ζωντανό infotainment και πλήρως ανανεωμένη μουσική εβδομαδιαία εκπομπή για το λαϊκό τραγούδι.

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Μερικά από τα νέα πρόσωπα της ΕΡΤ2 είναι η Δάφνη Καραβοκύρη, η Τζένη Μελιτά, η Ξένια Ντάνια, ο Σπύρος Μαργαρίτης, η Ήρα Κατσούδα, ο Γιάννης Κορφιάτης, ο Ανδρέας Λαγός, ο Γιώργος Μουχταρίδης, ο Κρίτωνας Πουλής, η Μαριάννα Σκυλακάκη, η Μαρία Γιαννιού, η Στέλλα Κάσδαγλη και ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Η ΕΡΤ2 πιο ανανεωμένη από ποτέ! Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο πρόγραμμα

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τη στροφή της ΕΡΤ2 προς πιο νεανικά και εναλλακτικά κοινά καθορίζουν οι νέες εκπομπές “Van Life”, “Sing the spot”, “Το Δίκτυο”, “Μικρά βιβλία, μεγάλες ιδέες”, “Ιστορίες όμορφης ζωής”, “Ρορ Hellas”, “Επικίνδυνες”, “300+2”, “Μια εικόνα, χίλιες σκέψεις” τόσο με τη θεματολογία τους όσο και με τους παρουσιαστές, αλλά και τον τρόπο κινηματογράφησης.

SING THE SPOT

Μια πολύ σημαντική προσθήκη στο νέο της πρόγραμμα αποτελεί το νέο καθημερινό μαγκαζίνο “Κυψέλη”, με τις Δάφνη Καραβοκύρη, Τζένη Μελιτά και Ξένια Ντάνια να παρουσιάζουν θέματα για τις τάσεις στην κοινωνία, στην τεχνολογία, στην ευζωία, στις τέχνες, στον πολιτισμό και στην καθημερινότητα με ένα πιο εναλλακτικό και εξωστρεφή τρόπο. Η εκπομπή θα μεταδίδεται καθημερινά στις 9 το πρωί και σε επανάληψη μέσα στην ημέρα , με σκοπό να ενημερώσει μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μερίδα του κοινού για ό,τι συμβαίνει στην πόλη, στη χώρα μας και στον κόσμο, αποτελώντας με κάποιο τρόπο ένα οπτικοποιημένο free press.

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επίσης, επιστρέφουν με νέα επεισόδια οι εκπομπές “Art Week”, “Η ζωή είναι στιγμές”, “Στα άκρα”, “Κλεινόν άστυ”, “ΜΑΜΑ-ΔΕΣ”, “Πλάνα με ουρά”, “Μονόγραμμα”, “Η εποχή των εικόνων”, “Το μαγικό των ανθρώπων”. Η ΕΡΤ2 θα συνεχίσει να αποτελεί και τη στέγη της Formula 1, που έχει πολύ μεγάλο κοινό στην Ελλάδα.

ΜΙΚΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΖΩΗΣ

Η ΕΡΤ2 ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

Τέλος, αξίζει ένα ιδιαίτερο καλωσόρισμα για τον σπουδαίο μαέστρο του λαϊκού τραγουδιού Χρήστο Νικολόπουλο στην οικογένεια της ΕΡΤ2, ο οποίος θα βρίσκεται πλέον στην ανανεωμένη εκπομπή “Η αυλή των χρωμάτων”, που κάνει πρεμιέρα τις επόμενες εβδομάδες, παρουσιάζοντας με την Αθηνά Καμπάκογλου και τον Κώστα Μπαλαχούτη μοναδικά αφιερώματα στο λαϊκό τραγούδι κάθε Σάββατο βράδυ. Ανανεωμένο σκηνικό και 10μελής ορχήστρα υπόσχονται σπουδαίες βραδιές για τον Χιώτη, τον Ζαμπέτα, τις γυναίκες-θρύλους του λαϊκού τραγουδιού, τα τραγούδια της ξενιτιάς και άλλα αφιερώματα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.