Ζήνα Κουτσελίνη | Ατάκες - φωτιά για τη συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ζήνα Κουτσελίνη | Ατάκες – φωτιά για τη συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Οι δυο τους είχαν μια επεισοδιακή συνεργασία τη σεζόν 2014 - 2015.

Πίσω στο 2014 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε το ξεκίνημα της ως βασική παρουσιάστρια στην εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» στον ALPHA, όμως μέσα σε μερικούς μήνες η εκπομπή συζητιόταν διαρκώς σε εκπομπές και ιστοσελίδες για το άσχημο κλίμα της.

Κόσμος παραιτούνταν, άλλοι απολύονταν εν ριπή οφθαλμού. Μια απ΄αυτές ήταν και η Ζήνα Κουτσελίνη, αρχισυντάκτρια τότε της εκπομπής.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά απ΄αυτή την εμπειρία είναι που η Ζήνα Κουτσελίνη αποφάσισε να βγει για πρώτη φορά μπροστά από την κάμερα.

Μιλώντας στη late night εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο Open «Ανοιχτά», η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε στις συνθήκες με τις οποίες απολύθηκε τότε και στη σχέση που είχε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες, προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν. Ενώ έχει πεθάνει πριν μία εβδομάδα ο αδελφός μου, όλοι να με ρωτάνε πώς είμαι και τι κάνω, φεύγω για την κηδεία, γυρίζω πίσω για να κάνουμε πρεμιέρα, ενώ δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος για να ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες για τον αδελφό μου.

Ήμουν ο μοναδικός του άνθρωπος. Φεύγω, γυρίζω για να κάνουμε πρεμιέρα, κάνουμε 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Το 19% μας δυσαρεστεί. Τη δεύτερη μέρα κάνουμε 15%, εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέλω αυτό το πρόγραμμα που έχω βγάλει στον αέρα να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε δεν μπορείς να γίνεις με τη μία. Θέλει πολλή δουλειά και να στρώσεις πωπό κάτω.

Δεν έκρυψα ποτέ ότι μιλάω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αν ήταν εκείνη ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα που ζήτησε την απόλυσή μου, δηλαδή ο Καλημέρης… Ξέρεις τι έχω; Αγάπη. Αυτό να κρατήσεις από εμένα. Αν υπάρχει αυτή η κασέτα ντοκουμέντο αύριο, θα υπάρχει μόνο αγάπη. Και για αυτό το πλάσμα που πριν σου είπα ότι μετά την κηδεία του αδελφού μου, δύο εβδομάδες μετά, με έδιωξε, αγάπη συνεχίζει να υπάρχει».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.