The Masked Singer | Η μεγάλη ανατροπή στο τραγουδιστικό show του ΣΚΑΪ

The Masked Singer | Η μεγάλη ανατροπή στο τραγουδιστικό show του ΣΚΑΪ

Ποια είναι τα σχέδια του ΣΚΑΪ.

Το «The Masked Singer» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εξελίχθηκε σε θρίλερ. Το τραγουδιστικό show του καναλιού του Φαλήρου αναβλήθηκε αρκετές φορές, ωστόσο όπως φαίνεται έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να το δούμε στις οθόνες μας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δημοσιεύματα το τραγουδιστικό show του καναλιού του Φαλήρου αναμένεται στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στην παρουσίαση θα είναι ο Σάκης Ρουβάς ενώ αναζητούνται οι τρεις κριτές που θα έχουν τον ρόλο του «ντετέκτιβ» στο show.

Η μεγάλη διαφορά στο «Masked Singer» είναι ότι οι συμμετέχοντες δεν αποκαλύπτονται κατά τη διάρκειά του αλλά μόνο όταν αποχωρούν.

Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι εντελώς μεταμφιεσμένοι με αποκριάτικες στολές, θα τραγουδούν. Αυτός είναι και ο λόγος που δε θα ανακοινωθούν οι συμμετέχοντες στο show. Μάλιστα όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Mega καλημέρα» δεν αποκλείεται τα γυρίσματα να γίνονται στο εξωτερικό.

Αν προκριθεί αυτό το σενάριο τότε το πιο πιθανό είναι να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη, αφού η Acun Medya έχει αναλάβει την παραγωγή. Άλλωστε το θέμα της εχεμύθειας είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία του show.

Η Τάμτα είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητούν για την κριτική επιτροπή του show. Στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Νίκου Μουτσινά, σύμφωνα με την εκπομπή «Mega καλημέρα» ωστόσο αν τα γυρίσματα γίνουν τελικά στην Κωνσταντινούπολη θα είναι αδύνατον λόγω των υποχρεώσεών του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.