Νέα Διευθύντρια Προγράμματος του OPEN η Μαρία Σαγανά

Έρχεται τον Δεκέμβρη το «Στην υγειά μας» του OPEN | Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει γίνει γνωστό πως το OPEN ετοιμάζει μία μουσική εκπομπή στα πρότυπα του «Στην υγειά μας», για την οποία αρχικά καλοέβλεπε τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Η άρνηση του Παπαδόπουλου δεν απέτρεψε το κανάλι, κάθε άλλο. Οι ιθύνοντες προσέγγισαν ένα grande όνομα στον χώρο της μουσικής το οποίο είπε το μεγάλο «ναι» και ετοιμάζεται για πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβριο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Θεοφάνους!

Η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι αποτελεί γεγονός, χωρίς ωστόσο σε αυτή να αποκαλύπτονται περισσότερα για τη μουσική εκπομπή που θα αναλάβει:

«Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο κορυφαίος συνθέτης και στιχουργός, ο οποίος έχει υπογράψει αμέτρητες, αξέχαστες επιτυχίες, έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού και έχει ανακαλύψει σπουδαία μουσικά ταλέντα, έρχεται στο OPEN με τη δική του εβδομαδιαία μουσική εκπομπή.

30 χρόνια μιας σπουδαίας καριέρας, ξεδιπλώνονται σε μια εκπομπή γεμάτη χαρά, εκπλήξεις και καλό ελληνικό τραγούδι. Με τη βοήθεια αγαπημένων φίλων, ο Γιώργος Θεοφάνους έρχεται για να βάλει τη μελωδία στις βραδιές του χειμώνα.

Τον Δεκέμβριο στο OPEN».

Έρχεται τον Δεκέμβρη το «Στην υγειά μας» του OPEN | Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.