Πέφτουν οι τιμές στο νέο Survivor |  Αυτά είναι τα 5 νέα ονόματα της ομάδας των Διασήμων (Vid)

Πέφτουν οι τιμές στο νέο Survivor | Αυτά είναι τα 5 νέα ονόματα της ομάδας των Διασήμων (Vid)

Ο Τούρκος παραγωγός δε θα κάνει μεγάλα ανοίγματα.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του «Survivor». Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για πέμπτη σεζόν μετά την επιτυχία που σημείωσε την περασμένη σεζόν με πρόσωπα που συζητήθηκαν ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δημοσιεύματα, το ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα μέσα στις γιορτές. Αυτό σημαίνει ότι σταδιακά θα κλείνουν οι ανοιχτές υποθέσεις με μεγαλύτερη αυτή των παικτών που τελικά θα επιλεγούν.

Μην ξεχνάμε ότι η μετάβαση στον Άγιο Δομήνικο δεν είναι και η πιο απλή υπόθεση ιδιαίτερα λόγω των μέτρων που είναι σε ισχύ σε κάθε χώρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali βάζει «μαχαίρι» στις υψηλές αμοιβές των διασήμων. Τα ποσά που είχαν δοθεί στους περασμένους κύκλους ανήκουν στο παρελθόν.

Όπως τονίστηκε στο σχετικό ρεπορτάζ, ο Τούρκος παραγωγός θέλει να ρεφάρει τις απώλειες που είχε από την κάκιστη πορεία του «Top Chef» στην prime time ζώνη του καναλιού. Ο διαγωνισμός μαγειρικής ολοκληρώθηκε λίγες εβδομάδες μετά την πρεμιέρα αφού τα νούμερα τηλεθέασης ήταν απογοητευτικά.

Από εκεί και πέρα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκαλύφθηκαν πέντε ακόμη πρόσωπα που έχει στο στόχαστρο ο Acun για την ομάδα των διασήμων. Πρόκειται για τον Ιωάννη Μελισσανίδη, χρυσό Ολυμπιονίκη της γυμναστικής, την influencer Έλενα Γαλύφα, τον ηθοποιό και γυμναστή Δημήτρη Βλάχο, την Κύπρια παρουσιάστρια Κάλια Ελευθερίου και τον Κωνσταντίνο Δαλάκα, αδελφό της Κατερίνας που είχε νικήσει στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι.

Παρουσιαστής θα είναι και φέτος ο Γιώργος Λιανός.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.