Το GNTM έγινε... The Bachelor | Το ανάρμοστο πλάνο που έγινε viral και δίχασε το κοινό (Pic)

GNTM | Διέρρευσε η τριάδα του τελικού

Μετά και την αποχώρηση ενός παίκτη που θεωρείτο φαβορί, είναι μετρημένα τα κουκιά.

Έχουν περάσει 2 μήνες από την πρεμιέρα του GNTM και πλέον είναι λιγότερο το διάστημα που απομένει μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού.

Οι παίκτες που είναι μέσα στο σπίτι έχουν συμπληρώσει ένα μήνα παραμονής, έχουμε κάθε εβδομάδα αποχωρήσεις και στόχος είναι το ριάλιτι, που φέτος δεν θριαμβεύει ιδιαίτερα στην τηλεθέαση, να έχει ολοκληρωθεί πριν το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

Έτσι, έχουν ήδη ξεκινήσει τα spoilers για τα επόμενα επεισόδια και για τον τελικό. Το ethnos.gr δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ του σύμφωνα με το οποίο η τελική τριάδα θα είναι η Όλγα Ντάλλα, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης. Η αποχώρηση του Αγγαίου Ποθητού την Τρίτη, που ήταν μεγάλο φαβορί, αντιλαμβάνεται κανείς πως όλα ανατρέπονται στο GNTM 4.

Μάλιστα, η Κυβέλη δείχνει πώς έχει περισσότερο τηλεοπτικό έρεισμα και θυμίζει σε πολλά την Κάτια Ταραμπάνκο, αφού έχει χτίσει γύρω της μια ομάδα για να τη στηρίζει, αλλά ήδη κάποιοι στρέφονται εναντίον της, όπως ο Κωνσταντίνος που είπε στο προηγούμενο επεισόδιο ότι νιώθει πως τον πρόδωσε η Κυβέλη.

«Αισθάνομαι πολύ προδομένος. Η Κυβέλη έχει ανέβει τον τελευταίο καιρό και αυτό οφείλεται στην στήριξη που είχε από μένα και από τα άλλα παιδιά, καθώς άλλαξε παρέα μετά τις διακοπές. Το ότι την έχουμε βοηθήσει τόσο πολύ και τώρα γίνεται αυτό, μου φαίνεται σαν πισώπλατη μαχαιριά. Πιο πολύ έχω θυμώσει με αυτή την απόφαση».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.