Big Brother | O γνωστός στο κοινό παίκτης που θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων (Pic)

Αυτή είναι η νέα σειρά που έρχεται στον ΣΚΑΪ

Ποια είναι τα πρώτα ονόματα που ακούγονται.

Ακόμη μία σειρά θα μπει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ το επόμενο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα youfly.com η νέα σειρά του καναλιού θα προβάλλεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στους πρώτους μήνες του νέου έτους. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα η νέα σειρά του καναλιού αποτελεί διασκευή της τουρκικής παραγωγής «Kirmizi Oda» που στα ελληνικά σημαίνει κόκκινο δωμάτιο.

Πρόκειται για ψυχολογικό δράμα αυτοτελών επεισοδίων.

Η σειρά επικεντρώνεται σε μία ψυχίατρο της οποίας το γραφείο είναι γνωστό ως «κόκκινο δωμάτιο» αφού κυριαρχεί το συγκεκριμένο χρώμα. Από το γραφείο της θα περάσουν πολλές υποθέσεις και ασθενείς με τραυματικές εμπειρίες που προσπαθούν να βρουν λύση στο αδιέξοδό τους.

Οι ιστορίες θα εξελίσσονται σε πέντε περίπου επεισόδιο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα youfly.com στη σκηνοθεσία θα αναλάβει η Όλγα Μαλέα ενώ η Μαρία Ναυπλιώτου θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η παραγωγή της σειράς θα είναι της Acun Medya. Σημειώνετα ότι στο πρόγραμμα του καναλιού υπάρχει και άλλη σειρά, το «Μέχρι χθες» που μεταδίδεται πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η καθημερινή σειρά του καναλιού δε σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.