Η νέα σειρά που διεκδικεί ο ALPHA μετά την τεράστια επιτυχία του «Σασμού»

Η νέα σειρά που διεκδικεί ο ALPHA μετά την τεράστια επιτυχία του «Σασμού»

Τι θα δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σημαντική επένδυση στη μυθοπλασία έχει στα σκαριά ο ALPHA τη φετινή σεζόν. Το κανάλι της Κηφισιάς είχε τον «Σασμό» να κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία και όπως φαίνεται έχει ανοίξει η όρεξη για ακόμη περισσότερες σειρές στο μέλλον.

Η σειρά «Music Hall» ήταν μέσα στα σχέδια της ΕΡΤ για τη φετινή σεζόν. Το σίριαλ διαδραματίζεται σε ένα καμπαρέ της Αθήνας του Μεσοπολέμου και σύμφωνα με τη «realife» είχε κλείσει για να μεταδοθεί στη Δημόσια τηλεόραση στις αρχές του 2021 αλλά η συμφωνία χάλασε λόγω διαφωνιών για θέματα πνευματικών δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα πάντως η σειρά διεκδικείται από άλλα κανάλια.

Ένα από αυτά είναι ο ALPHA, που επιθυμεί στο πρόγραμμά του το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Η ΕΡΤ έχει το προβάδισμα όσον αφορά τη διεκδίκηση της σειράς αλλά ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για την κατάληξη του συγκεκριμένου σίριαλ.

Σύμφωνα με τη «Realife» πρωταγωνιστής της σειράς παραμένει ο Αργύρης Πανταζάρας. Μόλις «κλείσει» και το κανάλι θα γίνουν ξανά συζητήσεις με την Φιλαρέτη Κομνηνού και την Πηνελόπη Τσιλίκα που είχαν ήδη συζητήσει όταν είχε αρχίσει να στήνεται η σειρά στις αρχές του χρόνου.

Οι χώροι που θα γίνουν τα γυρίσματα έχουν ήδη βρεθεί. Δεν αποκλείεται η σειρά να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.