«Κόκκινο Ποτάμι»: Έρχεται δύο φορές την εβδομάδα

«Κόκκινο Ποτάμι»: Έρχεται δύο φορές την εβδομάδα

Η δραματική σειρά του Open οδεύει προς το μεγάλο φινάλε.

Με διπλά επεισόδια έρχεται το «Κόκκινο Ποτάμι» την επόμενη εβδομάδα. Σειρά εποχής με την σκηνοθετική υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη οδεύει προς το μεγάλο φινάλε της σε λίγες εβδομάδες με την υπόθεση να φτάνει στην κορύφωσή της.

Η σειρά που περιγράφει την σφαγή των Ελλήνων του Πόντου από τους Οθωμανούς έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Οι αληθοφανείς σκηνές αλλά και το γεγονός ότι εξιστορεί ιστορικά γεγονότα έχουν κάνει το κοινό στα κοινωνικά δίκτυα να μιλά με θαυμασμό για τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη.

Το επεισόδιο της Κυριακής σημείωσε 16,7% στο σύνολο και 14,6% στο δυναμικό κοινό. Από την επόμενη εβδομάδα μάλιστα οι τηλεθεατές θα το απολαμβάνουν δύο φορές την εβδομάδα.

Η σειρά εποχής θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή και Δευτέρα 10 και 11 το βράδυ αντίστοιχα. Το τελευταίο επεισόδιο θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 13 Ιουλίου. Οπότε απομένουν 4 επεισόδια μέχρι να πέσουν οι τίτλοι τέλους στη σειρά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι συζητήθηκε προκειμένου η σειρά να έχει και δεύτερο κύκλο. Ωστόσο οι συντελεστές συμφώνησαν ότι η ιστορία θα τραβούσε σημαντικά με νέα επεισόδια κι έτσι θα ολοκληρωθεί όπως ήταν προγραμματισμένο στα 32 επεισόδια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.