J2US | Ο πραγματικός λόγος της ξαφνικής αποχώρησης της Ιωάννας Τούνη

J2US | Ο πραγματικός λόγος της ξαφνικής αποχώρησης της Ιωάννας Τούνη

O Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχώρησε αλλά ούτε Tούνη συνεχίζει στο μουσικό σόου του ALPHA.

Μπορεί ο Νίκος Κοκλώνης να άφησε ανοιχτό ένα μικρό παραθυράκι για την επιστροφή της Ιωάννας Τούνη στο πλατό του «Just the 2 of Us», ωστόσο η απόφαση της γνωστής instagrammer να αποχωρήσει από το σόου είναι οριστική.

Όπως είπε ο παρουσιαστής αργά το βράδυ του Σαββάτου «η Ιωάννα αποχωρεί για προσωπικούς λόγους, υπάρχει ένα θέμα υγείας, οικογενειακό», με την ίδια να μην προχωρά σε περαιτέρω αναλύσεις ή εξηγήσεις τη στιγμή εκείνη.

Λίγο αργότερα, είπε στην κάμερα του Mega:

«Έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη Θεσσαλονίκη, έχω κάποια οικογενειακά θέματα υγείας. Πρέπει να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να περνάω εκεί λίγο παραπάνω χρόνο αυτό το διάστημα για να στηρίξω έναν δικό μου άνθρωπο. Οπότε, έπρεπε να φύγω σε αυτή τη φάση, αλλά όσο ήμουν εδώ το απόλαυσα στο έπακρο σίγουρα. Πέρασα τέλεια».

Όπως μαθαίνουμε, αιτία της αποχώρησής της είναι η κατάσταση υγείας της μητέρας της, Τάνιας, η οποία εδώ και πολύ καιρό υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

«Η μαμά μου κάνει χημειοθεραπείες οπότε την βλέπω… σχεδόν καθόλου. Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η κατάσταση με τον covid και να κάνουμε ξανά αγκαλίτσες», είχε εξομολογηθεί η ίδια στις αρχές της χρονιάς.

J2US | Ο πραγματικός λόγος της ξαφνικής αποχώρησης της Ιωάννας Τούνη

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.