Πρεμιέρα «Ράδιο Αρβύλα» | Το βίντεο - έπος του Κανάκη για τη «μετακόμισή» του από το OPEN (Vid)

Πρεμιέρα «Ράδιο Αρβύλα» | Το βίντεο – έπος του Κανάκη για τη «μετακόμισή» του από το OPEN (Vid)

Τι ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Με ένα ιδιαίτερο βίντεο ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στη συνεργασία με το Open. Η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 το απόγευμα της Δευτέρας και δε θα μπορούσαν να μην κάνουν αναφορά στην προηγούμενη τηλεοπτική του στέγη.

Κάποια στιγμή η εκπομπή διέκοψε το πρόγραμμα του… Open. Ο δημοσιογράφος με τη βοήθεια του υποβολέα αναφέρθηκε στην αποχώρηση των «Ράδιο Αρβύλα» από το κανάλι του Κορωπίου για τον ΑΝΤ1.

«Κυρίες και κύριοι διακόπτουμε το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από το Open για να σας ενημερώσουμε ότι το Ράδιο Αρβύλα μάζεψε τα μπογαλάκια του από το Open, πήρε και το Βινύλιο και την έκανε για ΑΝΤ1. Αντώνη, Γιάννη, Χρήστο και Στάθη λείπετε. Τι θα κάνω τώρα; Τι θα διακόπτω τώρα; Ξένες ταινίες και σειρές; Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα διακόψουμε ξανά από το Open το πρόγραμμα του ΑΝΤ1» ήταν τα λόγια του δημοσιογράφου.

Ο Αντώνης Κανάκης στο τέλος του χιουμοριστικού βίντεο, πρόσθεσε: «Θέλουμε να στείλουμε τα φιλιά μας στους ανθρώπους του Open και σε όλους τους φίλους που δημιουργήσαμε εκεί. Ξέρετε ότι είμαστε πειραχτήρια.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 6:37 του βίντεο

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.