Ξεκίνησαν οι αλλαγές στο πρόγραμμα του Star

Ξεκίνησαν οι αλλαγές στο πρόγραμμα του Star

Τι σκέφτονται οι ιθύνοντες του καναλιού.

Αλλαγές επί αλλαγών γίνονται στα προγράμματα των καναλιών. Ο ανταγωνισμός τη φετινή σεζόν είναι πολύ μεγάλος και οι σταθμοί προσπαθούν να βρουν αντίδοτο τις κακές επιδόσεις κάποιων προγραμμάτων.

Η πιο συνηθισμένη λύση είναι η αλλαγή ώρας ή και ημέρας σε κάποια πρότζεκτ. Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι αλλαγές στο πρόγραμμα του Star με το κανάλι της Κηφισιάς να ελπίζει σε καλύτερες επιδόσεις.

Σε αυτή τη λογική η σειρά «Έρωτας με διαφορά» αλλάζει μέρα προβολής ευελπιστώντας σε καλύτερα νούμερα.

Η σειρά που έκανε πρεμιέρα την περσινή σεζόν θα παίζει στο πρόγραμμα του καναλιού κάθε Παρασκευή αντί για Τετάρτη. Οι ιθύνοντες του σταθμού θεωρούν ότι γεγονός ότι θα έχει απέναντι τον «Σασμό» αλλά και τις «Άγριες Μέλισσες» θα βοηθήσουν τη σειρά που δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας:

Ο Στέλιος ρίχνει τις ευθύνες στον Κωστή για τον χωρισμό του από τη Μελίνα και εκείνος αναζητά τρόπο για να τον βοηθήσει, διότι αισθάνεται άσχημα. Ο Άρης και η Μπέτυ έχουν βρει τον τρόπο να προμηθευτούν βρεφικά είδη, μέσω του ίντερνετ, από άλλα ζευγάρια με παιδιά, που έχουν περάσει τη βρεφική ηλικία. Καταλήγουν να συγκεντρώσουν υπερβολικά πολλά και τα δίνουν κι αυτοί με τη σειρά τους σε άλλους. Η σχέση της Μάρως και του Πέρη εξελίσσεται και εκείνος αρχίζει να μένει μερικά βράδια στο δωμάτιό της.

Ο Κωστής βρίσκει τρόπο για να τα ξαναφτιάξουν ο Στέλιος με τη Μελίνα. Ο Στέλιος προσπαθεί να φανεί καλός πατέρας στα παιδιά του και ο Κωστής τον μαγνητοσκοπεί για να τον δείξει στη Μελίνα, αλλά τα κάνει χειρότερα. Ο Κωστής ζητάει απ’ τα παιδιά να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία και αυτή τη φορά ο Στέλιος τα καταφέρνει. Η Μελίνα βλέπει το βίντεο, συγκινείται και τον συγχωρεί. Ο Στέλιος, για να ανταποδώσει τη χάρη που τού έκανε ο Κωστής, συγκεντρώνει πληροφορίες για τον Γρηγόρη και τον συμβουλεύει να είναι σε επιφυλακή, διότι θέλει να του πάρει τη Ζέτα.

Ο Κωστής ζηλεύει πολύ και κάνει λάθος κινήσεις, με αποτέλεσμα η Ζέτα να γίνει έξαλλη, μαζί του…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.