Dancing with the Stars | Αυτοί είναι οι 16 celebrity παίκτες

«DWTS»: Μία σεζόν και τέλος από το Star

Στο κανάλι επικρατεί προβληματισμός.

Ήταν ένα πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ στην τηλεόραση του Star. Το «Dancing with the Stars» διαφημίστηκε από το κανάλι της Κηφισιάς, ενώ επιλέχθηκε η Βίκυ Καγιά ως παρουσιάστρια αφήνοντας το «GNTM» με το οποίο ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη από την περίοδο που μεταδιδόταν στον ΑΝΤ1.

Το show χορού όμως δεν έχει αποδώσει μέχρι στιγμή τα αναμενόμενα. Τα νούμερα τηλεθέασης μέχρι στιγμής δεν είναι αυτά που επιθυμούν οι άνθρωποι του καναλιού αφού μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία ακριβή παραγωγή.

Κάπως έτσι έχουν αρχίσει ήδη τα σενάρια για αλλαγή μέρας στο show προκειμένου να καταφέρει να διασωθεί.

Το «Dancing» είναι ακόμη στο πρόγραμμα της Κυριακής και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι οριστικές αποφάσεις. Το μόνο σίγουρο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr είναι ότι δύσκολα θα το δούμε και δεύτερη σεζόν στο κανάλι της Κηφισιάς.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι άνθρωποι του καναλιού διαπίστωσαν ότι το show έχει χάσει τη δυναμική που είχε τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που γινόταν από την περίοδο που μεταδιδόταν στον ΑΝΤ1. Κάπως έτσι τα δικαιώματά του δεν πρόκειται να ανανεωθούν για δεύτερη σεζόν.

Το ίδιο δημοσίευμα της ιστοσελίδας nassosblog.gr αναφέρει ότι το κανάλι της Κηφισιάς εξετάζει νέα προγράμματα για του χρόνου. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές αφού τα νούμερα τηλεθέασης τη φετινή σεζόν δεν είναι και τα καλύτερα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.