J2US | Τα ονόματα που έπεσαν στον τραπέζι για την αντικατάσταση της Ιωάννας Τούνη (Vid)

J2US | Τα ονόματα που έπεσαν στον τραπέζι για την αντικατάσταση της Ιωάννας Τούνη (Vid)

Σε ποια πρόσωπα έγινε πρόταση.

Η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε οικειοθελώς από το «Just the 2 of Us» την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως είναι λογικό θα πρέπει να υπάρξει πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει στο τραγουδιστικό show του ALPHA και θα είναι παρτενέρ του Νικηφόρου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» πολλά ήταν τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Δήμητρα Κατσαφάδου ήταν ένα από τα πρόσωπα που δέχτηκαν πρόταση ωστόσο εκείνο αρνήθηκε αφού δεν την άφησε ο αδερφός της τον οποίο συμβουλεύεται.

Ακόμη, η παραγωγή προσέγγισε και τη Λάουρα Νάργες.

Η ξανθιά παρουσιάστρια αποχώρησε από το «The Voice» όπου έκανε τα παρασκήνια του show. Όπως τονίστηκε, η παραγωγή πίστευε ότι η Λάουρα Νάργες θα δεχόταν την πρόταση αφού ο Νικηφόρος με τον οποίο θα ήταν ζευγάρι στο show είναι καλός της φίλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου προσέγγιση έγινε και τη Μαρίνα Πατούλη αλλά ο τραγουδιστής δε συμφώνησε. Πρόταση έγινε ακόμη και στον Απόστολο Γκλέτσο.

Όπως σημείωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου λύση δεν είχε βρεθεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όλα αυτά κι ενώ στο live του Σαββάτου το κοινό αναμένεται να ψηφίσει ποιο ζευγάρι που έχει αποχωρήσει θέλει να επιστρέψει στο show.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.