«Ρε μ@@@κα»: Δημοσιογράφος βρίζει on air στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου - Το ξεκαρδιστικό απόσπασμα (Vid)

«Ρε μ@@@κα»: Δημοσιογράφος βρίζει on air στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου – Το ξεκαρδιστικό απόσπασμα (Vid)

Εκείνος μπορεί να μην είχε ήχο, αλλά όλοι εμείς είχαμε κανονικά.

Είναι από εκείνα τα ατυχή περιστατικά που συμβαίνουν σε ζωντανές συνδέσεις και καταλήγουν να προκαλούν γέλιο. Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι», είχαν ένα ρεπορτάζ για το έγκλημα στο Χαλάνδρι, όπου μια 49χρονη πυροβόλησε έναν 68χρονο γιατρό, που είναι ο πατέρας του παιδιού τους, την επιμέλεια του οποίου είχε εκείνος με την παρούσα σύζυγό του.

Η εκπομπή θα έκανε σύνδεση με τη ρεπόρτερ Μάνια Αλιβιζάτου, αλλά πρώτα θα πήγαινε στην αίθουσα σύνταξης, όπου περίμενε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καραστεφανής για να πει τις λεπτομέρειες του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Καθώς η Σίσσυ Χρηστίδου προλόγιζε το θέμα, ήταν εμφανές πως ο κ. Καραστεφανής αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με τον ήχο και ακούγεται να λέει «Έκλεισε η γραμμή», ενώ στη συνέχεια γυρίζει πίσω του, πιθανώς σε κάποιον τεχνικό, και… ρίχνει το μπινελίκι του συμπληρώνοντας «ρε μα@@@κα»!

Τόσο η Σίσσυ όσο και το πάνελ της χαμο-γέλασαν και πάλι, με την παρουσιάστρια να ζητάει να κλείσουν τη σύνδεση με την αίθουσα σύνταξης μέχρι να φτιαχτεί το πρόβλημα, αναφέροντας πως ο δημοσιογράφος προφανώς δεν γνώριζε ότι είναι στον αέρα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.