Τέλη Αυγούστου το νέο πρόγραμμα Star και ΣΚΑΪ

Τέλη Αυγούστου το νέο πρόγραμμα Star και ΣΚΑΪ

Ακολουθεί ο ΑΝΤ1 στo πρώτο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου.

Ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι τεράστιος τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με τα κανάλια να ετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο τους πρόγραμμα.

Ζωντανές εκπομπές θα κρατήσουν συντροφιά στο κοινό και το καλοκαίρι, με τον προγραμματισμό να θέλει τη νέα σεζόν να ξεκινά αντί για τέλη Σεπτέβρη, περί τα τέλη του Αυγούστου!

Σύμφωνα με τον «Ενικό», πρώτοι στη μάχη θα ριχτούν οι τηλεοπτικοί σταθμοί Star και ΣΚΑΪ, οι οποίοι μελετούν το σενάριο να ξεκινήσουν τις πρεμιέρες τους της Δευτέρα 31 Αυγούστου. Ο ΑΝΤ1, από τη μεριά του, θα περιμένει να περάσει η πρώτη εβδομάδα του Σεπτέβρη για να μπει δυναμικά στο παιχνίδι από το πρωί.

Τα γυρίσματα σειρών και ριάλιτι εκπομπών, μάλιστα, θα πραγματοποιούνται και μέσα στο καλοκαίρι, προκειμένου να υπάρξει κάβα επεισοδίων στην περίπτωση νέου lockdown.

«Όσο πιο νωρίς, τόσο πιο καλά» φέρονται να σκέφτονται οι διευθυντές προγραμμάτων κι αυτό γιατί στοχεύουν να συστήσουν στο κοινό τα νέα τους τηλεοπτικά προϊόντα πριν τους αντιπάλους τους προκειμένου να κερδίσουν μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα της τηλεθέασης…