Νέα σειρά για τον Γιώργο Καπουτζίδη: Σε ποιο κανάλι θα την δούμε;

Ευθεία επίθεση Καπουτζίδη σε Μουτσινά: «Αυτή η εικόνα είναι αποτρόπαια, σχεδόν κανιβαλιστική, πρέπει να δεις γιατρό» (Vid)

Τι προσάπτει ο ηθοποιός στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.

Νέο μέτωπο στην ελληνική showbiz φαίνεται ότι έχει ανοίξει ανάμεσα στον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Νίκο Μουτσινά. Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος εξαπέλυσε μύδρους σε συνέντευξή του κατά του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας στην ιστοσελίδα popaganda.gr είπε για παρουσιαστή στην ελληνική τηλεόραση που κάνει καριέρα κοροϊδεύοντας παρουσιαστές από τοπικά κανάλια. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε κάποιον αλλά η Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι πρόκειται για τον Νίκο Μουτσινά.

Η παρουσιάστρια του ALPHA μάλιστα πήρε το μέρος του συναδέλφου της στον ΣΚΑΪ.

«Πρόκειται ξεκάθαρα για τον Νίκο Μουτσινά. Τον Γιώργο τον σέβομαι, τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά είναι πολύ άδικος με τον Νίκο. Ξεκινήσαμε μαζί με τον Νίκο και δεν φαντάζεστε το πόσα ταλέντα έχει αναδείξει από τα τοπικά κανάλια. Ποτέ δεν γινόταν κριτική με κακία. Και αν κάτι ξέφευγε ζήταγε πάντα συγγνώμη δημόσια. Πολλά από τα πρόσωπα που σχολιάζει όλα αυτά τα χρόνια του στέλνουν δώρα, γλυκά, τον λατρεύουν. Η Ιωάννα Μαλέσκου που την αποθέωνε και της άνοιξε μια μεγάλη πόρτα. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην κοροϊδία και τη σάτιρα. Ο Νίκος είναι ο παρουσιαστής ο οποίος έχει πάει να παίξει με μονοκάμερο σε τοπικό κανάλι της επαρχίας, σε σίριαλ που γινόταν. Δεν κάνει τίποτα με κακία σε αυτό το κομμάτι. Ο Νίκος δεν κοροϊδεύει, τους δίνει ένα βήμα. Μόνο με καλοσύνη κάνει ότι κάνει» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στη συνέντευξή του είχε αναφέρει τα εξής: «Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει για το πώς έχουν ντυθεί και ξεκαρδίζεται παρέα με το κοινό του. Αυτή η εικόνα για μένα είναι άγρια, αποτρόπαια και σχεδόν κανιβαλιστική. Αυτή είναι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω τον άλλον για να γελάσουμε, δείχνω αυτόν με το δάχτυλο, για να γελάσουμε”. Από εκεί και πέρα όμως, είναι δική σου αποκλειστικά και μόνο επιλογή το να μπεις στο instagram κάποιου και να του ευχηθείς θάνατο, δεν σε βάζει κανένας άλλος.

Γιατί επιλέγεις να το κάνεις είναι δικό σου θέμα και από τη στιγμή που το έκανες, νομίζω ότι πρέπει να πας να δεις έναν γιατρό. Η στιγμή που μπαίνεις στο instagram κάποιου και του λες “Ψόφα”, πρέπει να καταλάβεις ότι είναι μία πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή σου. Είναι η στιγμή που πρέπει να σκεφτείς, “Κάτι δεν πάει καλά μέσα μου”. Πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες όσων κάνουμε και προσωπικά φροντίζω πάντα να αναλαμβάνω την ευθύνη όσων κάνω».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.