Γιώργος Καπουτζίδης - Νίκος Μουτσινάς: Η γυναίκα που μπήκε ανάμεσά τους και ξεκίνησε την κόντρα (Vid)

Γιώργος Καπουτζίδης – Νίκος Μουτσινάς: Η γυναίκα που μπήκε ανάμεσά τους και ξεκίνησε την κόντρα (Vid)

Η κόντρα των δύο ανδρών κρατάει καιρό.

Μία γυναίκα φαίνεται ότι είναι η αιτία που δημιουργήθηκε η κόντρα μεταξύ του Γιώργου Καπουτζίδη και του Νίκου Μουτσινά. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός και σεναριογράφος σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα υπονόησε ότι υπάρχει παρουσιαστής στην τηλεόραση που κάνει καριέρα κοροϊδεύοντας άλλους σε τοπικά κανάλια.

Αν και δεν αναφέρθηκε ονομαστικά σε κάποιον άπαντες αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για τον Νίκο Μουτσινά. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ δε θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα ωστόσο κατά την εκπομπή της Δευτέρας αναφερόμενος στη συνεργάτιδά του, Βάνια «Δεν πρόκειται να στη σβουρίξω. Σέβομαι την ανθρώπινη ύπαρξη. Μπορεί να μην είναι γνωστό».

Όπως φαίνεται η κόντρα μεταξύ του Νίκου Μουτσινά και του Γιώργου Καπουτζίδη δεν είναι καινούργια στην ελληνική showbiz.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» οι δύο άνδρες είναι στα μαχαίρια για τη Ζέτα Μακρυπούλια. Όπως είπε ο δημοσιογράφος η απόσταση μεταξύ τους δημιουργήθηκε ότι η ηθοποιός και παρουσιάστρια έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στους δυο τους κι εκείνη διάλεξε τον Νίκο Μουτσινά με τον οποίο κάνουν κολλητή παρέα.

«Η απόσταση ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Καπουτζίδη δε δημιουργήθηκε τώρα. Το ξέρουμε όλοι ότι κάποια στιγμή η Ζέτα έπρεπε να επιλέξει ένα στρατόπεδο και τάχθηκε με το μέρος του Νίκου Μουτσινά. Συζητώντας χθες με ανθρώπους από το περιβάλλον των δύο καλλιτεχνών μου είπαν αυτό το πράγμα. Όλοι είπαν αυτό. Ότι δεν είναι καινούργιο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.