Ήρθε εντελώς από το πουθενά: Το βίντεο-έπος που έκανε τους «Ράδιο Αρβύλα» να δακρύσουν από τα γέλια

Ήρθε εντελώς από το πουθενά: Το βίντεο-έπος που έκανε τους «Ράδιο Αρβύλα» να δακρύσουν από τα γέλια

Έκλαψαν απ' τα γέλια...

Ένα από τα πράγματα που μοιραζόμαστε ως κοινό βίωμα στο ελληνικό καλοκαίρι, είναι εκείνη η κλασική φιγούρα, εκείνη η ελληνίδα μάνα που έχει φτάσει στα 50-55 της, έχει έναν γιο στα 14-15 και τον βλέπει να κάνει ταρζανιές στο νερό και να πηγαίνει στα βαθιά.

Μόλις τον αντιληφθεί, γυρίζει σαν predator το κεφάλι της και βάζει την πιο εκνευριστική τσιρίδα της φωνάζοντας «Γιωργάααααακηηηηηηη, βγες από το νερόοοοοο». Είναι εκείνη η φωνή που σου διαλύει τα τύμπανα και το μυαλό.

Φαίνεται πως αυτό υπάρχει και σε τουρκική εκδοχή και δη σε πιο ακραίο θέαμα και οι υπεύθυνοι στα βίντεο στο «Ράδιο Αρβύλα» βρήκαν ντοκουμέντο. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του δε μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους από το γέλιο με αυτό που είδαν.

Κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ στην τουρκική τηλεόραση, ενόσω ο δημοσιογράφος μιλάει στην κάμερα, εμφανίζεται ανάμεσα σε αυτόν και την κάμερα μια γυναίκα. Η κυρία προφανώς δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι έχει κάτσει σε σημείο που την δείχνει για τα καλά η τηλεόραση και κάθεται με άνεση και φωνάζει «Χασάααααααν». Το κάνει μία, το κάνει δεύτερη, της κάνει νόημα ο καμεραμάν να πάει πιο πέρα και αποχωρεί, έχοντας κάνει την…ζημιά της.

Εννοείται πως και ο Τούρκος δημοσιογράφος ξεκαρδίστηκε και δε μπόρεσε να συνεχίσει, με τον Αντώνη Κανάκη και τους άλλους τρεις να έχουν λυθεί από τα γέλια και να ζητούν να προβληθεί ξανά το βίντεο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.