Ήρθε η ώρα να παραδεχτούμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης είναι ο καλύτερος showman της ελληνικής τηλεόρασης

J2US | Αυτό είναι το ζευγάρι που επιστρέφει (Vid)

Τι θα δούμε το Σάββατο.

Εδώ και κάποιες εβδομάδες έχει κάνει πρεμιέρα το «Just the 2 of Us» στην τηλεόραση του ALPHA. Το τραγουδιστικό show του Νίκου Κοκλώνη άλλαξε τηλεοπτική στέγη τη φετινή σεζόν με το κοινό να δείχνει και φέτος την προτίμησή του.

Ο Νίκος Κοκλώνης, που είναι και παραγωγός, έχει αποφασίσει να επιστρέψει ένα από τα ζευγάρια που έχουν αποχωρήσει μέχρι αυτή την εβδομάδα. Έτσι όσοι αποχώρησαν μπήκαν σε ψηφοφορία και το τηλεοπτικό κοινό κλήθηκε να αποφασίσει ποιοι θα τραγουδήσουν και πάλι στο live του Σαββάτου.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκαλύφθηκε ποιο είναι το ζευγάρι που θα επιστρέψει.

Η παρουσιάστρια ανέφερε αρχικά όσα ζευγάρια δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις απαιτούμενες ψήφους από το κοινό. Ο Κώστας Φραγκολιάς με τη Μαντώ, ο Δημοσθένης Τζουμάνης με τη Γιώτα Γρίβα, η Σάσα Σταμάτη με τον Θέμη Αδαμαντίδη και η Ελένη Βουλγαράκη με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη αποκλείστηκαν.

Η Super Kiki με τον Γιώργο Βελισσάρη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Κέλλυ Κελεκίδου ήταν τα δύο επικρατέστερα ζευγάρια. Σύμφωνα με την εκπομπή η Super Kiki με τον Γιώργο Βελισσάρη είναι αυτοί που θα τραγουδήσουν και πάλι στο show του ALPHA.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.