«Άγριες Μέλισσες»: Αυτό είναι το φινάλε του πρώτου κύκλου

«Άγριες Μέλισσες»: Αυτό είναι το φινάλε του πρώτου κύκλου

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Στις 16 Ιουλίου θα μεταδοθεί το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Η σειρά εποχής με την σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Η επιτυχία της σειράς οδήγησε τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 να αποφασίσουν και δεύτερο κύκλο σχετικά νωρίς. Όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο ο πρώτος κύκλος της σειράς θα ολοκληρωνόταν στα 150 επεισόδια.

Ο κορωνοϊός ανέβαλε όμως τα όποια σχέδια με την σειρά να ρίχνει αυλαία για φέτος στο 125ο επεισόδιο αφήνοντας «προίκα» για την επόμενη σεζόν. Το φινάλε του πρώτου κύκλου αποκαλύπτει το «TV Έθνος».

Η Πηνελόπη, κόρη του Δούκα και τη Μυρσίνης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, όταν συνειδητοποιεί ότι ο άνδρας που αγαπά είναι πρώτος της ξάδερφος. Νωρίτερα, όπως αποκαλύπτει το «TV Έθνος» ο Μελέτης μπαίνει στο σπίτι των Σεβαστών και ανακοινώνει ότι είναι γιος της Ανέτ.

«Άγριες Μέλισσες»: Αυτό είναι το φινάλε του πρώτου κύκλου

Η Πηνελόπη τελικά σώζεται την τελευταία στιγμή από την μητέρα της. Η Ελένη Σταμίρη αποφασίζει να δώσει ένα τέλος στην σχέση της με τον Κυπραίο προκειμένου να είναι μαζί με τον δάσκαλο, τον μεγάλο έρωτα της ζωής της.

Την ίδια ώρα η Ανέτ βιώνει δύσκολες στιγμές αφού ο Μελέτης, ο γιος της, αποφασίζει να πάει με το μέρος του Δούκα. Η Δρόσω που έχει κινδυνεύσει κατά τη διάρκεια της γέννας, δίνει τελικά το μωρό της στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο.

Παράλληλα ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει και πάλι στην επιφάνεια τη δολοφονία του Σέργιου. Όλα δείχνουν ότι το μυστικό των τριών αδερφών για τη νύχτα του φόνου θα αποκαλυφθεί.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.