Παίρνει το αίμα του πίσω ο Νίκος Κοκλώνης...

Παίρνει το αίμα του πίσω ο Νίκος Κοκλώνης…

Τα τηλεοπτικά πηγαδάκια κάνουν λόγο για συνεργασία-φωτιά Κοκλώνη - OPEN...

Την ώρα που η τηλεοπτική αρένα βιώνει μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις με το μέλλον ακόμα και των πιο ακριβοπληρωμένων παρουσιαστών να μοιάζει αβέβαιο, υπάρχει ένα πρόσωπο που συζητιέται πολύ για τη δυναμική του και… το πόσο καλά πληρώνει.

Αυτό δεν είναι άλλο από τον Νίκο Κοκλώνη, στον οποίο μπορεί να έχουν σύρει τα εξ΄αμάξης για τις δυνατότητές του στην παρουσίαση, αλλά ως παραγωγό επιμένουν να τον έχουν από κοντά.

Τι εννοούμε;

Πληροφορές του Dailymedia, θέλουν το κινητό του παραγωγού στο OPEN να μην έχει σταματήσει να χτυπά ακόμα και από grande ονόματα που επιθυμούν να εξασφαλίσουν μια θέση στις παραγωγές που ετοιμάζει για τη σεζόν 2020 – 2021 στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Παρουσιαστές και παρουσιάστριες, πρόσωπα των πάνελ ακόμα και τραγουδιστές (που μπορεί να μην έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για εκείνον) τον προσεγγίζουν όχι μόνο για το J2US μα και για όλα τα υπόλοιπα projects δικής του παραγωγής που στήνονται για το  OPEN, το οποίο περνά επίσημα στη νέα εποχή του. 

Από την ερχόμενη σεζόν στόχος είναι όχι μόνο η αύξηση του μέσου όρου του καναλιού, μα και η απόκτηση σταθερού κοινού που θα επιλέγει το νεοσύστατο OPEN τόσο για την ενημέρωση όσο για για την ψυχαγωγία του.

Και για το δεύτερο κομμάτι, τουλάχιστον, ο Ιβάν  δεν χρειάζεται να ανησυχεί…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.