DWTS | Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας

Αλλάζει μέρα μετάδοσης το «Dancing with the Stars» (Vid)

Είναι πλέον επίσημο.

Το «Dancing with the stars» ήταν από τα μεγάλα στοιχήματα της φετινής σεζόν για το Star. Το φιλανθρωπικό show χορού μεταδιδόταν με μεγάλη επιτυχία στον ΑΝΤ1, παρουσιάζοντας όμως μία μικρή κάμψη στα νούμερα στους τελευταίους κύκλους.

Το show ξεκίνησε με ένα ποσοστό γύρω στο 15% στην πρεμιέρα. Από εκεί και πέρα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τον μεγάλο ανταγωνισμό που επικρατεί φέτος σε όλες τις ζώνες τηλεθέασης αφού «Η Γη της Ελιάς» και το «The Voice» είχαν καταφέρει ήδη να χτίσουν το κοινό τους.

Κάπως έτσι υπήρξε η σκέψη αλλαγής της μέρας μετάδοσης.

Όπως φαίνεται αυτό θα γίνει πραγματικότητα μέσα στον Δεκέμβριο. Όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις της στην κάμερα του «Happy Day», η Βίκυ Καγιά, το χορευτικό show του Star από τις 17 Δεκεμβρίου θα μεταδίδεται Παρασκευή.

Οι συντελεστές του show θα κάνουν ρεβεγιόν την παραμονή των Χριστουγέννων στο στούντιο ενώ θα γίνει και η αλλαγή του χρόνου κατά τη διάρκεια του live με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.

«Από 17 Δεκεμβρίου το Dancing μεταφέρεται κάθε Παρασκευή και θα αλλάξουμε μαζί την χρονιά! Live, ναι. Πιστεύω πως θα είμαστε μαζί και παραμονή Χριστουγέννων και παραμονή Πρωτοχρονιάς. Σίγουρα θα έρθει και η οικογένεια μου, θα την έχω μαζί όλη την μέρα εκείνη μέχρι να έρθει η ώρα να πάνε για ύπνο» σημείωσε μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.