Η ΕΡΤ ετοιμάζει σειρά εποχής

Σε αναζήτηση νέας καθημερινής σειράς η ΕΡΤ

Τι σχεδιάζει η Δημόσια τηλεόραση.

Μπορεί να βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μισού της φετινής σεζόν ωστόσο τα κανάλια ήδη δουλεύουν την επόμενή τους μέρα. Τα σχέδια είναι πολλά και οι ιθύνοντες καταθέτουν τις προτάσεις για προγράμματα που θα κάνουν τη διαφορά.

Η ΕΡΤ έχει στα σκαριά μία νέα καθημερινή σειρά για την επόμενη σεζόν. Η δημόσια τηλεόραση αποφάσισε τα τελευταία δύο χρόνια να κάνει σημαντική επένδυση στη μυθοπλασία με καλά αποτελέσματα στην πλειοψηφία με σειρές που κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Όχι όμως και η σειρά «Σε ξένα χέρια» που έκανε πρεμιέρα μέσα στο φθινόπωρο.

Η σειρά βρέθηκε στην Prime time ζώνη ανάμεσα σε «Σάσμο» και «Άγριες Μέλισσες» και δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Έτσι σύμφωνα με τη «Realife» η δημόσια τηλεόραση είναι σε αναζήτηση νέας καθημερινή σειράς που θα πάρει τη θέση της τη σεζόν 2022-2023 αφού το «Σε ξένα χέρια» δε θα συνεχιστεί.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η ΕΡΤ σκοπεύει να αλλάξει τον προγραμματισμό της για τη σειρά. Το «Σε ξένα χέρια» αναμένεται να μεταφερθεί στις 19:00 το απόγευμα στο καθημερινό πρόγραμμα της Δημόσιας τηλεόρασης με σκοπό καλύτερες επιδόσεις από άποψη τηλεθέασης.

Ήδη πάντως, σύμφωνα με τη «Realife» έχει κατατεθεί πρόταση για τη νέα καθημερινή σειρά της ΕΡΤ. Όπως σημειώνεται σχετικά θα είναι δραματική, ξεφεύγοντας από τη μέχρι τώρα πεπατημένη της Δημόσιας τηλεόρασης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.