Επίσημα στο OPEN ο Γιάννης Λάτσιος | Η θέση που αναλαμβάνει

Επίσημα στο OPEN ο Γιάννης Λάτσιος | Η θέση που αναλαμβάνει

Το κανάλι επίσημα ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον ισχυρό άνδρα των media.

Επιβεβαιώνονται τα ρεπορτάζ που ήθελαν τον Γιάννη Λάτσιο ένα βήμα πριν το κλείσιμο της συμφωνίας με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

To κανάλι με επίσημη ανακοίνωσή του μερικά λεπτά πριν γνωστοποίησε την ένταξη του Λάτσιου στο δυναμικό του, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ανακοίνωση του OPEN έχει ως εξής:

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του από τον Γιάννη Λάτσιο.

Ο κ. Λάτσιος είναι ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη στην ελληνική αγορά Μ.Μ.Ε, κατέχοντας, επί σειρά ετών, επιτελικές θέσεις στους μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και έχει συντελέσει στην εδραίωση και ανάπτυξή τους.

Ο κ. Ιβάν Σαββίδης καλωσόρισε τον κ. Λάτσιο και τον παρουσίασε σε κοινή σύσκεψη με το σύνολο της διευθυντικής ομάδας του oμίλου media, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως με την πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη του πορεία, ο κ. Λάτσιος θα συμβάλλει καθοριστικά στην αναδιοργάνωση του ομίλου, με στόχο την εξέλιξή του σε έναν σύγχρονο και ανταγωνιστικό οργανισμό Μέσων στην ελληνική αγορά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.