«J2US»: Τα σχέδια για το φινάλε του show

«J2US»: Τα σχέδια για το φινάλε του show

Τι σκέφτονται στον ALPHA.

Σχέδια επί σχεδίων κάνει η παραγωγή του «Just the 2 of Us» για το φινάλε του τραγουδιστικού show του ALPHA. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Realife» το κανάλι της Κάντζας έχει μέσα στο πλάνο του ο Νίκος Κοκλώνης και η παρέα του να υποδεχθεί το 2022 με το φαντασμαγορικό show.

Tο σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι το μουσικό show θα αλλάξει ημέρα μετάδοσης μέσα στις γιορτές. Από την prime time του Σαββάτου που βρίσκεται από την πρεμιέρα του, θα μεταδίδεται την Παρασκευή.

Έτσι σύμφωνα με τα σχέδια του καναλιού θα γίνει και η αλλαγή του χρόνου παράλληλα με τον τελικό του «Just».

Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Realife» οι άνθρωποι του ALPHA εξετάζουν και το σενάριο το show να πάρει παράταση. Η ανοδική του πορεία στους πίνακες τηλεθέασης οδηγεί τους ανθρώπους του καναλιού στην σκέψη να δούμε τον τελικό μέσα στον Φεβρουάριο.

Σε περίπτωση που αυτό το σενάριο γίνει πραγματικότητα, τότε δύο είναι τα ενδεχόμενα που προκύπτουν. Είτε θα μπουν στο show νέα ζευγάρια, είτε θα επιστρέψουν ζευγάρια που είχαν αποχωρήσει.

Τα σχέδια παραμένουν υπό εξέταση και δεν έχει παρθεί ακόμη κάποια απόφαση. Σύμφωνα πάντως με τη «Realife» το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον ημιτελικό του show να γίνει ανήμερα των Χριστουγέννων και τον μεγάλο τελικό μία εβδομάδα αργότερα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.