Survivor | Η μεγάλη διαφοροποίηση στον φετινό κύκλο (Vid)

Survivor | Η μεγάλη διαφοροποίηση στον φετινό κύκλο (Vid)

Τι αναμένεται να δούμε από τον ΣΚΑΪ.

Σχεδόν ένας μήνας απομένει για την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι του καναλιού του Φαλήρου επιστρέφει μετά τα περσινά πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Η Acun Medya είναι σε αναζήτηση των προσώπων που θα στελεχώσουν την ομάδα των διασήμων. Σύμφωνα με τον Γιώργο Σκρομπόλα η παραγωγή φέτος θέλει να φανεί το ριάλιτι στοιχείο περισσότερο και λιγότερο τις αθλητικές επιδόσεις και να αναδείξει τις προσωπικότητες των παικτών.

Σε αυτό το πλαίσιο είναι και η αναζήτησή της.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει υπάρξει η παραμικρή διαρροή για τα ονόματα που έχουν κλείσει.

Τα ραντεβού των ανθρώπων του ριάλιτι είναι διαρκή. Τελευταίο όνομα που αποκαλύφθηκε είναι αυτό της Νικολέτας Καρρά. Η εντυπωσιακή ηθοποιός είχε σχεδόν κλείσει και για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης ωστόσο το τηλεφώνημα που περίμενε δεν έγινε ποτέ.

Μένει να δούμε αν θα μπει φέτος στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομήνικο. Τα χρονικά περιθώρια πάντως αρχίζουν και στενεύουν για την παραγωγή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Μην ξεχνάμε ότι όσοι ταξιδέψουν για την Καραϊβική θα πρέπει να περάσουν και από καραντίνα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα, η πρεμιέρα του «Survivor» προγραμματίζεται για μέσα στις γιορτές. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι της παραγωγής αλλά και οι παίκτες θα πρέπει να αναχωρήσουν τουλάχιστον 14 ημέρες νωρίτερα.

Στην παρουσίαση θα είναι και φέτος ο Γιώργος Λιανός.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.