Survivor casting | Η ερώτηση-ντροπή στην οποία όποιος υποψήφιος απαντήσει αρνητικά απορρίπτεται

Survivor casting | Η ερώτηση-ντροπή στην οποία όποιος υποψήφιος απαντήσει αρνητικά απορρίπτεται

Απ' ό,τι φαίνεται θα ζήσουμε στιγμές... Big Brother.

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε το «Big Brother».

Μπορεί o ΣΚΑΪ να έχει βρει… μπελά με τη διαρροή διόλου κατάλληλου βίvτεο με πρωταγωνιστές τον Παναγιώτη Πέτσα και την Ανχελίτα, αλλά όπως φαίνεται σκοπεύει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, χαρίζοντας άκρως «ιδιαίτερες» σκηνές των παικτών που συμμετέχουν στα ριάλιτι προγράμματά του.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει το γεγονός πως στα castings του νέου Survivor αναζητούν παίκτες… έτοιμους για όλα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του nassosblog, η παραγωγή του Acun Ilicali σαφώς με τη σύμφωνη γνώμη του ΣΚΑΪ, θέλει να κάνει ακόμα πιο σκληροπυρηνικό τον 5ο κύκλου ριάλιτι. Αντιλαμβανόμενοι προφανώς ότι η περσινή σεζόν ήταν επιτυχημένη λόγω του lockdown των 7 μηνών και πως φέτος αυτό δεν υπάρχει, άρα τα νούμερα θα είναι χαμηλότερα, θέλουν να πάνε την έννοια ριάλιτι στο επόμενο level.

Άλλωστε, και στον προηγούμενο κύκλο, υπήρχαν διαρκείς φήμες σχετικά με περιπτύξεις ανάμεσα στην Έλενα Κρεμλίδου και τον Τζέιμς Καφετζή, την Ελευθερία Ελευθερία και τον Αλέξη Παππά και φυσικά τους Σάκη Κατσούλη – Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Οι δύο πρώτοι το αρνήθηκαν πολλάκις και κατηγορηματικά, για τους δεύτερους ο Τριαντάφυλλος είπε πολλά στον τελικό, ενώ για το ζευγάρι υπήρξε η περισσότερη σιγουριά από ανθρώπους που έκαναν ρεπορτάζ.

Έτσι, λέγεται πως η παραγωγή ρωτάει τους παίκτες που περνάνε από οντισιόν για να απαρτίσουν τους Μαχητές, αν θα έφταναν στο σημείο να κάνουν σ#$ στο Survivor. Όποιος δίνει θετική απάντηση, έχει προβάδισμα να επιλεγεί. Αρκετοί, πάντως, είναι αυτοί που φεύγουν τρέχοντας…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.