Οριστικό φινάλε: Πότε θα μεταδοθεί η τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η τηλεθέαση της τελευταίας της εκπομπής

Τι ποσοστά σημείωσε;

Μετά από 15 χρόνια στον ALPHA και σχεδόν 30 χρόνια στην τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό. Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης έβαλε άνω τελεία στην καριέρα της αφού όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια θα μείνει εκτός από την επόμενη σεζόν.

Στην τελευταία της εκπομπή η συγκίνηση ήταν διάχυτη. Πολλοί από τους πρώην συνεργάτες της βρέθηκε στο πλατό για να πουν το δικό τους αντίο στην ξανθιά παρουσιάστρια με την φωνή της να σπάει πολλές φορές.

Ιδιαίτερη ήταν και η «εισβολή» της Νατάσας Θεοδωρίδου όπου τραγούδησε ζωντανά. Ξεχωριστή τηλεοπτική ιστορία έγραψε βέβαια και το φιλί που έδωσε η Ελένη Μενεγάκη στον Μάκη Παντζόπουλο που βρέθηκε στο πλευρό της όπως και τα τέσσερα παιδιά της.

Το σχετικό hashtag της εκπομπής της ήταν νούμερο ένα trend στο twitter όλο το μεσημέρι και παρέμεινε στα κορυφαία σχεδόν όλη την ημέρα. Τι τηλεθέαση σημείωσε όμως η τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σημείωσε 17,7% στο γενικό σύνολο και 23,8% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα σε τέταρτο έφτασε ακόμη και το 29%.

Πλέον αναμένονται με τεράστια αγωνία οι ανακοινώσεις για την αντικατάστασή της. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα παρουσιάσει μαγκαζίνο στη ζώνη 2-4 το μεσημέρι ενώ αλλαγή θα υπάρξει και το πρωί με την προσθήκη της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.