«Survivor» | Τα βρίσκει σκούρα η παραγωγή με τους Διάσημους

«Survivor» | Τα βρίσκει σκούρα η παραγωγή με τους Διάσημους

Ποια προβλήματα εντοπίζονται.

Περίπου ένας μήνας απομένει για την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του «Survivor». Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά τη μεγάλη επιτυχία της περσινής σεζόν κι αφού ο παραγωγός Acun Ilicali απέρριψε το ενδεχόμενο μίας all – star εκδοχής.

Ο Τούρκος παραγωγός όμως φέτος αντιμετωπίζει προβλήματα στην εύρεση παικτών για την ομάδα των διασήμων. Στόχος των ανθρώπων της παραγωγής είναι να βρουν συμμετέχοντες με κύριο γνώμονα το ριάλιτι στοιχείο και όχι το αθλητικό.

Εκεί όπως φαίνεται η παραγωγή βρίσκει σημαντικά εμπόδια.

Δεκάδες ονόματα έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει διαψευστεί ή επιβεβαιωθεί το παραμικρό από την πλευρά του ριάλιτι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr ο Τούρκος παραγωγός βλέπει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και προσφέρει σημαντικά ποσά σε πρόσωπα που είναι στη λίστα της παραγωγής.

Το σχετικό δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει ότι συζητά ακόμη και για ποσά διπλάσια σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ο Acun Ilicali πάντως είναι στην Ελλάδα και παρακολούθησε από σουίτα το ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για το Γιουρόπα Λιγκ.

Οι όποιες εξελίξεις για το «Survivor» θα υπάρξουν εντός των επόμενων ημερών. Μην ξεχνάμε ότι ο Νοέμβριος ολοκληρώνεται και η πρεμιέρα του ριάλιτι αν όλα πάνε καλά θα γίνει μέσα στις γιορτές.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.