«Κοπανιόταν στον τοίχο για να ανασάνει»: Συγκλονιστική περιγραφή της γυναίκας του για τα τελευταία λεπτά του Μπονάτσου

«Κοπανιόταν στον τοίχο για να ανασάνει»: Συγκλονιστική περιγραφή της γυναίκας του για τα τελευταία λεπτά του Μπονάτσου

Oι συγκλονιστικές τελευταίες ώρες του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Στην εκπομπή Idols και τον Σάκη Ρουβά μίλησαν η Ζένια Μπονάτσου και η Μάρθα Κουτουμάνου, για τον πατέρα και σύζυγο αντίστοιχα, Βλάσση Μπονάτσο, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεποτμέρειες από το δραματικό τέλος του καλλιτέχνη.

Η Ζένια Μπονάτσου εξομολογήθηκε τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Tην ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν. Χωρίς αν ξέρω τι σημαίνει καν θάνατος, χωρίς να ξέρω καν τι συμβαίνει εκείνη την ώρα. Ήταν λίγο πριν σταματήσει να αναπνέει που εσύ ήσουν κρυωμένη και έφτιαχνε τσάι. Έχει κάτσει στην κουζίνα, τραγουδάει και πάω εγώ από την κρεβατοκάμαρα στην κουζίνα. Κάθομαι για λίγο μαζί του, μου γελάει και μου τραγουδάει. Φεύγω από το κουζινάκι για το δωμάτιο και λέω στην μάνα μου, ‘μαμά κάτι δεν πάει καλά’ και άρχισα να κλαίω».

«Ήταν ένα σοκ. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και προσπαθούσε να κοπανηθεί στον τοίχο για να πάρει ανάσα αλλά δεν γινόταν», μετέφερε συγκλονισμένη η ηθοποιός.

Λίγο αργότερα η μητέρα της, Μάρθα Κουτουμάνοι συμπλήρωσε: «Παρόλο που συνήθως είμαι πολύ ψύχραιμη, αυτή ήταν η πρώτη φορά που έχασα την ψυχραιμία μου. Ίσως επειδή ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι στον Βλάσση και ήταν η Ζένια μπροστά».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.