Άσχημα τα νέα για το «Big Brother»

Αλλάζουν τα σχέδια του ΣΚΑΪ για το «Big Brother»

Τι σκέφτονται στο κανάλι του Φαλήρου.

Ένα από τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδια του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν είναι το «Big Brother». Το ριάλιτι εγκλεισμού ήταν προγραμματισμένο να βγει στον αέρα τον Μάρτιο ωστόσο η επέλαση του κορωνοϊού ανέβαλε τα όποια σχέδια.

Το κανάλι θέλοντας να τονώσει και το ενδιαφέρον του κοινού επαναλανσάρει μάλιστα και τρέιλερ για δηλώσεις συμμετοχής.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η σύνθεση του ριάλιτι θα αλλάξει μέχρι τον Σεπτέμβριο οπότε και είναι προγραμματισμένη η νέα πρεμιέρα. Σύμφωνα με τον μέχρι πρότινος προγραμματισμό του καναλιού, το ριάλιτι θα μεταδιδόταν καθημερινά στις 11 το βράδυ προκειμένου να βγαίνουν στον αέρα και πιο πιπεράτες σκηνές. Το live του ριάλιτι όπου θα αποχωρούσε και κάποιος παίκτης η μεταδιδόταν την Κυριακή.

Ωστόσο στον ΣΚΑΪ υπάρχουν δεύτερες σκέψεις.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι η live εκπομπή του ριάλιτι να πάρει θέση στο πρόγραμμα της Παρασκευής. Εκείνη την ημέρα όμως μεταδίδεται κανονικά το «The Voice», το οποίο θα μετακινηθεί την Κυριακή.

Θυμίζουμε ότι ο παρουσιαστής του ριάλιτι θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης. Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι 24 ώρες το 24ωρο αφού θα υπάρξει live streaming μέσα από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.