Πώς ο Λιάγκας «γονάτισε» τον ΣΚΑΪ - Ο άγνωστος όρος του συμβολαίου του

Γιώργος Λιάγκας: Δυσάρεστη εξέλιξη για τον παρουσιαστή

Η κατάσταση ζόρισε περισσότερo από ό,τι είχε προβλέψει.

Είναι πλέον κοινό μυστικό πως ο ΣΚΑΪ δεν επιθυμεί να κρατήσει στο δυναμικό του τον Γιώργο Λιάγκα, όπως άλλωστε και ο ίδιος θέλει να λήξει η μεταξύ τους συνεργασία.

Δυστυχώς, η τροπή που πήραν τα πράγματα παραήταν δυσάρεστη καθώς η σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε βρήκε τον Λιάγκα με πολύ… πεσμένες μετοχές στην τηλεοπτική αρένα. Και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην βρίσκεται πλέον μέσα στα ονόματα «άμεσης διεκδίκησης».

Είναι σχεδόν βέβαιο πως η συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου θα λήξει συναινετικά, ωστόσο τα πράγματα πήραν μια τροπή που ο Λιάγκας δεν περίμενε.

Γιατί παρά το γεγονός πως επιθυμεί να αποδεσμευτεί και η είδηση κάνει τον γύρο των τηλεοπτικών σταθμών, μέχρι στιγμής δεν του έχει γίνει καμία άλλη πρόταση για να αναλάβει δική του εκπομπή. 

Φυσικά, μέχρι το τέλος του Αυγούστου υπάρχει περίπτωση ο Λιάγκας να έχει προβεί σε συζητήσεις, ωστόσο το γεγονός πως τα κανάλια ήδη οργανώνουν το νέο τους πρόγραμμα, δυσχεραίνει τη θέση του. Και είναι πραγματικά κρίμα, διότι μιλάμε για άνθρωπο που έχει δείξει τις δυνατότητές του όλα αυτά τα χρόνια.

Όσο για το πάνελ της εκπομπής του; Στα αζήτητα κι αυτό…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.