Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης | Η πρώτη κοινή φωτογραφία (Pic)

Απασφάλισε η Δέσποινα Βανδή…

Η σκληρή κριτική και η αναπάντεχη αποχώρηση.

Την αποχώρησή της από το J2US ανακοίνωσε στο τέλος του επεισοδίου του Σαββάτου η Μαρίνα Πατούλη, επικαλούμενη προσωπικές της υποχρεώσεις.

«Πράγματι δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί οι υποχρεώσεις μου είναι πολλές. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για εμένα, όμως να δώσουμε θέση στα νέα παιδιά ο λόγος που ήρθα εδώ είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός και αμφισβητήθηκε», ανέφερε η κα Πατούλη, η οποία συμμετείχε με επαγγελματία παρτενέρ της τον Θάνο Πετρέλη.

Νωρίτερα μέσα στη βραδιά η Δέσποινα Βανδή δε μάσησε τα λόγια της στην κριτική της για το ζευγάρι Πατούλη-Πετρέλης, επιρρίπτοντας τις ευθύνες για την παρουσία της πρώτης στις τεχνικές επιλογές του Θάνου Πετρέλη.

«Δεν ήταν ο τόνος της, Θάνο! Ευτυχώς σήμερα δεν ψηφίζει ο κόσμος. Ήταν η πιο λάθος επιλογή που έχω ακούσει μέχρι σήμερα. Αυτό το τραγούδι ήταν για σένα. Δηλαδή θα έπρεπε να φροντίσεις να την βοηθήσεις, το τραγούδι να είναι στη δική της τονική και να ακουστεί. Σε κάποια μέρη, εκεί στα κουπλέ, ήταν τόσο χαμηλά που ήταν σαν να σολάρεις μόνος σου. Θα έπρεπε να αλλάξετε τόνο για να την βοηθήσεις ή να αλλάξετε τραγούδι», ανέφερε αρχική η κριτής του talent show ενώ συνέχισε:

«Βρε Θάνο μου, αγαπημένε μου, δεν ήταν το σωστό τραγούδι. Πήγε χαμηλά, αλλά για να σταθεί ένας άνθρωπος που τραγουδάει χαμηλά, σημαίνει ότι πρέπει να έχει μια σταθερότητα. Δεν είναι εύκολο. Να αλλάζατε τραγούδι, βρε Θάνο μου. Αυτό ήταν ένα τραγούδι που την εξέθεσε και προσωπικά αισθάνθηκα κιόλας ότι δεν το ήθελε. Πήγαινε πάνω στη σκηνή σαν να έκλαιγε πριν και βγήκε. Εσένα, Θάνο μου σε άκουσα, σε χάρηκα, πολύ ωραία ήταν, αλλά τη Μαρίνα δεν την ακούσαμε καθόλου».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.