Τηλεοπτική επιστροφή για τον Αντώνη Κανάκη - Ποια κανάλια τον διεκδικούν

Τηλεοπτική επιστροφή για τον Αντώνη Κανάκη – Ποια κανάλια τον διεκδικούν

Μετά από αρκετούς μήνες απουσίας.

Την τηλεοπρτική του επιστροφή ετοιμάζει αυτήν την περίοδο ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος βρέθηκε εκτός tv μετά την επεισοδιακή του αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο παρουσιαστής βρίσκεται σε «ουσιαστικές επαφές» -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δημοσιογράφος» όχι με ένα αλλά με τρία κανάλια τα οποία έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για μια πιθανή μεταξύ τους συνεργασία.

Ο Κανάκης έχει προχωρήσει ακόμα και σε οικονομικές διαπραγματεύσεις μαζί τους αλλά και σε συζητήσεις περιεχομένου, με τον ίδιο να βρίσκεται πιο κοντά σε συμφωνία με το κανάλι που πρώτο τον είχε προσεγγίσει μετά το τέλος του από τον ΣΚΑΪ. Τότε, όμως, η πανδημία του κορωνοϊού είχε βάλει «φρένο» στις συζητήσεις.

Ο λόγος για το OPEN, το οποίο μάλιστα λέγεται πως έχει προβάδισμα σε σχέση με τα άλλα δύο. Στην περίπτωση του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη, ενδιαφέρον υπάρχει τόσο για το «Ράδιο Αρβύλα» όσο και για το «Βινύλιο».

Τηλεοπτική επιστροφή για τον Αντώνη Κανάκη - Ποια κανάλια τον διεκδικούν

Αντιθέτως, στην ΕΡΤ ενδιαφέρονται κυρίως για το «Βινύλιο», χωρίς να κλείνουν την πόρτα στο «Ράδιο Αρβύλα». Τέλος, και ο  ALPHA έχει δείξει ενδιαφέρον και έχει προβεί σε αρκετές συζητήσεις, περισσότερες λεπτομέρεις, όμως, δεν έχουν γίνει γνωστές.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ακόμα κι αν δεν υπάρξει τελικά συμφωνία με κάποιο κανάλι, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα συνεχίσουν τις διαδικτυακές τους εκπομπές.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.