Survivor | Ο ποδοσφαιριστής στον οποίο ποντάρει η παραγωγή (Vid)

Survivor | Ο ποδοσφαιριστής στον οποίο ποντάρει η παραγωγή (Vid)

Σε ποιον έχει γίνει πρόταση.

Σε αναζήτηση των προσώπων που θα είναι στην ομάδα των διασήμων είναι η παραγωγή του «Survivor». Η Acun Medya, σύμφωνα με όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, ψάχνει ανθρώπους που θα μπορούσαν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού.

Η παραγωγή ποντάρει πολλά στο ριάλιτι κομμάτι και όχι τόσο στο αθλητικό. Ωστόσο υπάρχει μία δυσκολία ως προς την ανεύρεση των προσώπων που θα στελεχώσουν την ομάδα των διασήμων αφού θυμίζουμε ότι έχει απορριφθεί το ενδεχόμενο μίας all-star εκδοχής του ριάλιτι.

Το όνομα ενός ποδοσφαιριστή διέρρευσε τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Άρης Σοϊλέδης έχει δεχτεί πρόταση προκειμένου να μπει στο ριάλιτι. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει και παλαιότερα λόγω της σχέσης του με την τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου.

Ο ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως αμυντικός, αυτή την περίοδο δεν αγωνίζεται σε κάποια ομάδα. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ το γεγονός αυτό μπορεί να τον κάνει να πει το «ναι» και να μπει στο αεροπλάνο από τον Άγιο Δομήνικο.

Όπως ειπώθηκε σχετικά είναι πολύ καλός ψαράς, κάτι που θα τον βοηθήσει πολύ στο ριάλιτι αν τελικά δεχθεί την πρόταση που του έχει γίνει. Οι όποιες εξελίξεις πάντως αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μην ξεχνάμε ότι όλοι όσοι αναχωρήσουν για Καραϊβική θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα αλλά και να ακολουθήσουν μία αυστηρή διαδικασία λόγω των μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού. Η πρεμιέρα του ριάλιτι προγραμματίζεται για μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.