«Ράδιο Αρβύλα»: Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας

Ράδιο Αρβύλα | Εξώδικο ΑΝΤ1 σε ΣΚΑΪ μετά τον «πόλεμο» στον Αντώνη Κανάκη

Ο ΑΝΤ1 στηρίζει τους «Ράδιο Αρβύλα».

Κόντρα με έρωμα… εξωδίκων ανάμεσα στον νυν και έναν από τους πρώην εργοδότες του έχει προκαλέσει το «Ράδιο Αρβύλα», όχι με τη θέλησή του προφανώς. Την περασμένη εβδομάδα το διόλου κατάλληλο βίντεο που διέρρευσε από το «Big Brother» -κατά πάσα πιθανότητα από τεχνικούς του ριάλιτι, άρα από εργαζόμενους στον ΣΚΑΪ- αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε αρκετές εκπομπές.

Μία απ΄αυτές ήταν και η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του.

Στο επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης έγινε μια αναφορά στο συγκεκριμένο βίντεο, ενώ προβλήθηκε και μέρος αυτού, με τους παρουσιαστές της εκπομπής να το σχολιάζουν με δηκτικό χιούμορ, που είχε παραλήπτη και τον ΣΚΑΪ αλλά και τους υπαίτιους αυτής της διαρροής.

Ράδιο Αρβύλα | Αυτό είναι το βίvτεο – πρόκληση που εξόργισε τον ΣΚΑΪ και έστειλε εξώδικο σε Κανάκη – ΑΝΤ1 (Vid)

Στον ΣΚΑΪ, ίσως και λόγω της κόντρας που έχουν με τους «Ράδιο Αρβύλα», επέλεξαν  τουτην επιλογή εξώδικου προς τον ΑΝΤ1 ζητώντας να κατέβει το βίντεο με την προβολή του επίμαχου αποσπάσματος.

Σύμφωνα με το nassosblog, απάντηση του ΑΝΤ1 ήταν υποστηρικτική προς τους «Ράδιο Αρβύλα», με το αντίστοιχο εξώδικο του καναλιού του Αμαρουσίου να τονίζει τον ΣΚΑΪ ότι το βίντεο που προβλήθηκε, κυκλοφορεί από μέρες στο διαδίκτυο και εκεί ο σταθμός του Φαλήρου δεν έστειλε κανένα εξώδικο, ενώ τα σχόλια του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του δεν ήταν διαφορετικά απ’ αυτά που έχουν γίνει σε άλλες εκπομπές αλλά και από χρήστες στα social media.

Όπως φαίνεται, αυτή είναι μόνο η αρχή μιας κόντρας που αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.