Γιώργος Καραϊβάζ | Εξώδικο στη Ζήνα Κουτσελίνη από τη μητέρα, την αδερφή του και τον Σπύρο Χαριτάτο

Γιώργος Καραϊβάζ | Εξώδικο στη Ζήνα Κουτσελίνη από τη μητέρα, την αδερφή του και τον Σπύρο Χαριτάτο

Μια πολύ παράξενη υπόθεση.

Δεν πρέπει να έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, κάτι τόσο μη αναμενόμενο στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Σπύρος Χαριτάτος, γνωστός δημοσιογράφος, που μέχρι πέρσι ήταν συνεργάτης της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», έστειλε υπό την ιδιότητα του ασκούμενου δικηγόρου πριν από λίγα 24ωρα εξώδικο στην εκπομπή για ρεπορτάζ όπου αναφερόταν στην οικογένεια Καραϊβάζ. Σε αυτό το εξώδικο μάλιστα, συμμετέχουν και η μητέρα με την αδερφή του δολοφονημένου δημοσιογράφου.

Ο Σπύρος Χαριτάτος απέστειλε εξώδικο στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και διαμαρτυρήθηκε μέσω ΕΣΡ, ενώ επιφυλάχθηκε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος του. Η δε μητέρα και αδερφή του, Παναγιώτα και Ανατολή Καραϊβάζ, απέστειλαν εξώδικο μαζί του, κάνοντας λόγο σε αυτό για ψεύδη, διαπόμπευση και συκοφαντία εις βάρος τους, αλλά και εις βάρος της δικηγόρου Ρόης Παυλέα.

Πιο συγκεκριμένα, την κατηγορούν πως μαζί με το πάνελ της χαρακτήρισαν ως ανέντιμους την Παυλέα και τον Χαριτάτο.

«Σε αυτό το σημείο είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε το εξώδικο που έστειλαν η μητέρα και αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ διά μέσου της δικηγόρου τους, Ρόης Παυλέα, και του ασκούμενού της, του Σπύρου Χαριτάτου. Η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ διαψεύδουν ότι ο Γιώργος και ο Σπύρος Χαριτάτος υπήρξαν για χρόνια φίλοι. Αν μπορεί ο Σπύρος Χαριτάτος ας αποδείξει ότι βγήκαν μια φορά έξω για καφέ. Τα λέω αυτολεξεί, όπως είπαμε αυτολεξεί και όσα μας έστειλαν εδώ».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.