Ιωάννα Μαλέσκου κατά Αλεξάνδρου - Τούνη: Σφοδρή επίθεση on air (Vid)

Το «Survivor» κρίνει το μέλλον της Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ

Δρομολογούνται αλλαγές στο κανάλι του Φαλήρου.

Ήταν το μεγάλο στοίχημα της περσινής σεζόν στον ΣΚΑΪ. Η Ιωάννα Μαλέσκου μετακόμισε από την Κρήτη στην Αθήνα προκειμένου να αναλάβει εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού του Φαλήρου έχοντας περάσει αρκετά χρόνια ως παρουσιάστρια σε τοπικό κανάλι του νησιού.

Τα νούμερα τηλεθέασης του «Love it» ήταν ικανοποιητικά κάνοντας τους ιθύνοντες του καναλιού να ανάψουν το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν. Όμως φέτος τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα αφού ο ανταγωνισμός έχει ανέβει κατακόρυφα.

Κάπως έτσι η εκπομπή «Love it» βρίσκεται στο επίκεντρο αλλαγών που δρομολογούνται στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr η πορεία του «Survivor» θα κρίνει τόσο την πορεία της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου όσο και το μέλλον της εκπομπής «Όλα γκουντ» το Σαββατοκύριακο. Αμφότερες δεν κατάφεραν να κερδίσουν το στοίχημα της τηλεθέασης, τουλάχιστον μέχρι και σήμερα.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου ελπίζουν ότι τυχόν καλά νούμερα για το ριάλιτι επιβίωσης θα ανεβάσουν τις επιδόσεις των δύο ψυχαγωγικών εκπομπών.

Αν όμως το ριάλιτι επιβίωσης δεν τραβήξει, και οι χαμηλές επιδόσεις συνεχιστούν τότε το μέλλον των δύο εκπομπών είναι δυσοίωνο. Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας nassosblog αναφέρει ότι στην περίπτωση της Ιωάννας Μαλέσκου υπάρχει πρόβλεψη να αντικατασταθεί από εκπομπή που θα παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στην περίπτωση του «Όλα γκουντ» δεν υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης από άλλη εκπομπή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.