Survivor | Αυτός είναι ο ράπερ που πασχίζει να «κλείσει» ο Acun για την ομάδα των Διασήμων (Vid)

Survivor | Αυτός είναι ο ράπερ που πασχίζει να «κλείσει» ο Acun για την ομάδα των Διασήμων (Vid)

Συμπληρώνεται σταδιακά το παζλ.

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί με τη συγκρότηση της ομάδας των διασήμων στο «Survivor». Ο πέμπτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες εβδομάδες ωστόσο ακόμη δεν έχουν κλείσει όλοι οι παίκτες που θα λάβουν μέρος.

Σύμφωνα με τον Γιώργος Σκρομπόλα στην εκπομπή «Mega καλημέρα» έχουν συζητηθεί πολλά ονόματα ωστόσο οι περισσότερες περιπτώσει κολλάνε στο χρηματικό. Όπως σημειώθηκε τα ποσά που αποκαλύφθηκαν την περσινή σεζόν έδωσαν ένα επιπλέον χαρτί σε όσους διαπραγματεύονται φέτος.

Στην εκπομπή αποκαλύφθηκε ένα ακόμη όνομα για την ομάδα των διασήμων.

Όπως ειπώθηκε, πράγματι ο τραγουδιστής Βαλάντης όπως όλα δείχνουν θα μπει στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομήνικο. Κάτι που ακούγεται εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ο τραγουδιστής έχει συμφωνήσει με την παραγωγή κι αν δεν ανατραπεί κάτι τότε θα τον δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στις γιορτές.

Ακόμη όπως σημειώθηκε στην εκπομπή του Mega ο ράπερ TUS και ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου είναι σε συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα, όμως, αμφότεροι δεν έχουν κλείσει ακόμα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι διαδικασίες στην παραγωγή θα επισπευσθούν από εδώ και πέρα. Μην ξεχνάμε ότι η πρεμιέρα προγραμματίζεται για μέσα στις γιορτές ενώ οι παίκτες θα πρέπει να περάσουν και από καραντίνα λόγω των μέτρων που ισχύουν για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.