Δέσποινα Βανδή - ALPHA: Κακά μαντάτα για το κανάλι της Κάντζας...

Δέσποινα Βανδή – ALPHA: Κακά μαντάτα για το κανάλι της Κάντζας…

Η Δέσποινα δεν έχει πει ακόμα το «ναι» και όπως φαίνεται... ούτε πρόκειται.

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή να είναι τύποις στο δυναμικό του ALPHA μέσω της επιτροπής στο J2US, όμως η σχέση της είναι με την Barkingwell Media του Νίκου Κοκλώνη.

Η παρουσία της στο κανάλι της Κάντζας άνοιξε μια δίοδο επικοινωνίας τον τελευταίο μήνα, με τους ιθύνοντες να θέλουν την τραγουδίστρια για την παρουσίαση τον νέο κύκλο του «Chart Show – Your Countdown» που γνωρίσαμε πριν 13 χρόνια με τη Ναταλία Γερμανού στο τιμόνι της παρουσίασης.

Το συγκεκριμένο σόου είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν και αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του ALPHA στα πονταρίσματα για νούμερα τηλεθέασης σε ζώνες που ενδεχομένως να μην έχει υψηλές πτήσεις προς το παρόν.

Η Δέσποινα, πάντως, δεν φαίνεται ιδιαίτερα πρόθυμη για να αναλάβει την παρουσίαση και τις τελευταίες εβδομάδες έχουν εμφανιστεί δύο φορές ρεπορτάζ που τη θέλουν να αρνείται τις προτάσεις του ALPHA. Το περιοδικό «Τηλέραμα» αποκαλύπτει πως ενώ στον ALPHA θεωρούσαν πως είναι κοντά σε συμφωνία, η τραγουδίστρια αποφάσισε πως δεν είναι κάτι που της ταιριάζει και προς το παρόν φαντάζει απίθανο να το παρουσιάσει, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει το κανάλι να αναζητήσει άλλο πρόσωπο.

Υπενθυμίζουμε, πως η Ναταλία Γερμανού έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι διότι παρά το γεγονός πως ο ALPHA την προόριζε για την παρουσίαση άλλου project, εκείνη έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να της πάρουν μέσα απ’ τα χέρια ένα μουσικό πρόγραμμα που είναι κομμένο και ραμμένο πάνω.

Και -μεταξύ μας- πολύ καλά κάνει διότι είναι η μοναδική που έχει να δώσει αυτό το…κάτι παραπάνω στη συγκεκριμένη μουσική εκπομπή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.